Rewelacja :) (2) Brak mi slow jak mam dziekowac Pani Cioci Ani:) jest super :) Agnieszka ABSOLUTNIE NIE POLECAM! (6) jak dla mnie ten ,,żłobek" to żenada.Nasz synek był tam 1 dzień gdy mąż go... Mama nie jestem zadowolona (10) ja nie jestem zadowolona. Mam zastrzeżenia głównie do sposobu adaptacji... IS
BARDZO ZADOWOLENI RODZICE (1) Nasza pociecha jest w CHATCE od roku, jesteśmy baaaaardzo zadowoleni z opieki... rodzice Coś wspaniałego (1) Od 3 lat oddajemy w opiekę synka do klubiku Malinka, brak słów żeby ocenić... Rafal Polecam serdecznie (1) Czytałam te bzdury co ludzie piszą. Ja współpracuję z tym żłobkiem od... Mama 2 dzieci Nie polecam (1) Mój syn chodził do tego żłobka przez dwa lata i do tej pory żałuję, że go tam... rozżalona czułość , troska ale i wychowanie (1) Jest to moja subiektywna ocena ale jest jak najbardziej obiektywna . Żłobek w... anka Polecam (1) Rodzice odnoszę się do wątku z grudnia, czy cena 660 zł jest wysoka? Czy ktoś... Mama 3 latka stokrota - opinia (1) długo zastanawiałam się czy córkę oddać do żłobka, podjęłam taką decyzję... stokrota Suuper żłobek (1) opieka, jedzonko dla dzieci, spanie, zabawy - wszystko jak w domu :-) Szwejk Ok, ale jak się dostać? (2) Na samym początku jak zapisywałam dziecko do żłobka, Pani kierowniczka była... Lawy Mama Izy - opinia (1) Serdecznie dziękuję za troskliwą opiekę nad moją Izą. Gorąco polecam! Mama Izy Bez zastrzeżeń (1) Mój synek zaczął przychodzić do Żłobka w dniu ukończenia swych pierwszych... g POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem polecam żłobek Safari! Panuje tam naprawdę domowa... mama Szymka pipi - opinia (1) Chatka kilkulatka nadal działa w Gdańsku, tylko w została przeniesiona w inne... pipi DALEJ FUNKCJONUJEMY W GDAŃSKU NA CHELMIE (1) Nasza córeczka nadal NIEZMIENNIE uczęszcza do ukochanej CHATKIi, która... stały klient SUPER :) (2) Domowa atmosfera i rewelacyjna opieka! Córka cały czas tęskni za Ciocią Anią... Kartuziaki Gorąco polecam (1) Nasz młody chodzi do żłobka na dąbrówki. Przepada za paniami i często nie... Monia Polecam (1) Polecamy ten punkt. Wszystko w jak największym porządku, opieka bardzo dobra,... Agata