Żłobek SAFARI = doskonały wybór! (1) Wszystkim Rodzicom, którzy chcą mieć pewność, że ich Małe Szczęście każdego... mama Laurki Safari - żłobek na szóstkę! (1) Polecam tę placówkę z czystym sumieniem!Córeczka rozwija się tu... Mama roztańczonej i rozśpiewanej Zdecydowanie polecam! (2) Polecam żłobek SAFARI w Gdyni, moja córka uczęszcza tam od momentu, kiedy... mama Kornelki
Serdecznie polecam (1) Opieka na wysokim poziomie - jeżeli ktoś szuka żłobka który poza... Zin Wspaniałe miejsce, polecam!!! (1) O żłobku SAFARI, pani Agnieszce, która stworzyła i dba o to cudowne miejsce i... Aneta Polecam w 100% (1) Polecam przede wszystkim ze względu na wspaniałe Panie opiekunki Panią Gosię,... Asia Miejsce godne zaufania (1) Moja córeczka swoją przygodę ze żłobkiem zaczęła zaraz po tym jak skończyła... Mama Liji ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Polecam żłobek SAFARI w Gdyni, moja córka uczęszcza tam od momentu, kiedy... mama Kornelki super (1) Nasza córeczka uczęszcza do safari od 1 roku życia i od razu pokochała to... mama zadowoleni rodzice (1) żłobek safari jest miejscem idealnym dla każdego dziecka, nasz syn od samego... czyżyk Marzena - opinia (1) Nasza córeczka przyszła do żłobka SAFARI gdy miała 1.5 roku. W tym roku... Marzena Polecam z czystym sumieniem !! (1) Zdecydowanie jeden z najlepszych żłobków w Gdańsku. Panie opiekunki serdeczne... karola super żłobek (1) Nasz synek chodzi do żłobka już drugi rok. Jest zachwycony, wraca... Monika Gorąco polecam (1) Do żłobka Stryluś uczęszcza dwoje moich dzieci i z czystym sumieniem mogę... Magda Super miejsce (1) Od dłuższego czasu korzystam z Karnetu w Fiku Miku i jestem bardzo... Kobieta super - polecam (1) Panie przesympatyczne, atmosfera super Agnieszka Polecam z całą odpowiedzialnością (1) Synek chodzi od pół roku do tego żłobka. Nie wiem jak jest w innych grupach,... tata żłobek pierwsz klasa (2) Moja córka przez pierwszy miesiąc nie chciała tam chodzić - pierwsza poważna... Aga Domowo i kameralnie (1) Zgadzam się w pełni z opinią powyżej. Początkowo miałam pewne obawy co do... Mama Z czystym sumieniem polecam :) (1) Mój syn chodził do tego żłobka już jakiś czas temu, więc pewnie się już nieco... Marta