Najlepszy zlobek (1) Najlepszy zlobek jaki znam. Przenioslam corke z panstwowego. Jest duzo... Kaja Zdecydowanie Polecam ten Żłobek w Gdyni (Filia Sosnowa) :-) (1) Chciałbym wszystkim nie mogącym się zdecydować na żłobek w Gdyni polecić... Agata & Błażej - rodzice Alicji Magda - opinia (1) Najlepszy żłobek w całym Gdańsku! :))) cudowna, ciepła i domowa atmosfera,... Magda
Polecam :) (1) Nasz synek chodził do punktu we Wrzeszczu przez 5mcy. Bardzo szybko się... Kasia Cudowne, pełne ciepła i troski miejsce! (1) Trudno znaleźć odpowiednie słowa do opisania magii tego miejsca. Kameralny... Rodzice Jasia Gorąco polecam (1) Napiszę tylko tyle. Jeśli zastanawiacie się nad nianią albo żłobkiem to tylko... Mama Hani Super Placówka do opieki nad największymi Skarbani (1) Placówka godna polecenia. Panie opiekujące się dziećmi są pozytywnie... Zadowolona Mama Zadowolona mama (1) Z całego serca polecam żłobek, dziecko z chęcią chodziło do żłobka, zaś Pani... zadowolona mama synka Gorąco polecam!! (2) Bardzo polecam ten żłobek. Moja córeczka chodzi tam już ponad rok i będę... Zadowolona mama Wspólne wychowanie (1) Gorąco polecam "Zielony Zakątek", naprawdę ze spokojem można... Danutta Polecam żłobek Stryluś (1) Polecam żłobek Stryluś. Świetna opieka, panie zawsze uśmiechnięte i pomocne,... Agaa Polecam (2) Domowa atmosfera, oddane opiekunki i uśmiechnięte dziecko. Dziękujemy za... Agnieszka Wspaniała opieka dla maluszków (1) Z ręka na sercu mogę polecić Żłobek wszystkim maluszkom i ich Rodzicom. Jest... Mama Poli i Rity wspaniałe Panie;) (1) Żłobek na Demptowie jest mega mega mega wspaniały. Zasługa przede wszystkim... joanna Złota Rybka -zdecydowanie polecam (1) Mój synek Robert w bieżącym miesiącu uczęszczał do innej placówki ze względu... Sylwia Żłobek dla Maluszka (1) Nasz synek rozpoczął przygodę ze żłobkiem Nutka w wieku 11 miesięcy, dziś ma... K W tej cenie są lepsze placówki (3) Nie mogę polecić tej placówki. Opiekunki to uczennice/studentki, osoby bardzo... Kamila Niezwykle przyjazne miejsce:) (1) Nasze dziecko chodzi do Malinki od ponad roku i z każdym dniem utwierdzamy... Rodzice Mikiego Żlobek "Złota Rybka" III gr Wieloryby (1) Drodzy rodzice jeśli stoicie przed wyborem żłobka i chcecie mieć pewność, że... mama Iza :) polecam (1) oddaliśmy swojego synka jak miał 10 miesiecy obecnie ma 13 i w weekendy około... kinham