Polecam!!! (1) Moja córeczka chodzi z przyjemnością do tego żłobka, nie miała zadnych... Basia, mama Patrycji Polecam (1) Żłobek godny polecenia. Wszyskie "Ciocie" z ogromnym zaangażowaniem zajmują... Ania jedyny taki w Gdyni :) (1) Córka chodziła od września 2011 do sierpnia 2013 - zaliczyła dwie grupy.... 2011-2013
"Prawie" dobrze (1) A czemu prawie? Panie ciocie super, zabawa i nauka fajnie zorganizowane,... prawiezadowolona Rewelacja! (1) Rewelacja! Polecam każdemu kto się zastanawia nad tym gdzie posłać swoje... Marlena Polecamy (1) Kaspian był w kilku "punktach opieki" ale Smerfikowa Chatka okazała sie... Krzysztof Polecamy (1) Nasze dziecko chodziło przez rok do Klubiku. Byliśmy bardzo zadowoleni.... Bożena i Paweł polecam (1) Moja córka od lipca ubiegłego roku uczęszcza do Smerfikowej Chatki,jestem... ggg Polecam gorąco (1) Polecam gorąco! Ciężko w Gdańsku znaleźć drugie takie miejsce z tak ciepłą i... Kaśka Nie mam słów uznania (2) dla Pań pracujących w tym żłobku. Doskonała opieka, liczne zajęcia... babcia Iza opinia (1) Mój synek uczęszczał do smarfikowej chatki tak gdzieś od 8mc życia i bylismy... Anetka Szczerze polecam (1) Mój synek miał 9 m-cy jak musiałam oddać go do żłobka. To było ogólnie mówiąc... mama Antka Szczerze POLECAM!!!! (1) Szczerze polecam każdemu rodzicowi który pragnie spokojnie spędzić dzień w... Natalia i Dariusz ŻŁOBEK JAK U BABCI - WAWELSKA (2) MI TEZ TEN ŻŁOBEK NIE PRZYPADŁ DO GUSTU - JEST TO RACZEJ PRZECHOWYWALNIA... OS Smerfikowa (1) Bardzo lubię nasz żłobek, córka również. Zanim wybraliśmy Smerfikową... Ola, mama Karoliny szczerze polecam! (1) Z ręką na sercu mogę Wam polecić smerfikową chatkę! Zanim tu trafiliśmy syn... Gohna Bardzo polecam!!! (1) Moja córka chodzi do Smerfikowej Chatki od września 2012 roku i jesteśmy... Dorota mama Mai Żłobek SMOCZEK (1) Panie, które się opiekują dziećmi mają nie tylko odpowiednie wykształcenie,... aleksandra lewandowska Mama Izki - opinia (1) W żłobku panuje bardzo miła atmosfera , wszystkie Ciocie są bardzo... Mama Izki Zdecydowanie polecamy (1) Z Klubikiem Malinka jesteśmy związani od 2 lat. Podczas tego czasu mieliśmy... Mama i Tata Kazika