Zadowolony rodzic:) (1) Żłobek,który ze spokojnym sumieniem mogę polecic.Moja córeczka uczęszcza od... Kinia Polecam! (1) Korzystaliśmy z usług żłobka i jestem bardzo zadowolona, synek również :)... Mama Szczerze polecam (1) Moje dziecko uczęszczało do tego żłobka i zarówno my jaki nasza pociecha... Anna
Warto (1) Żłobek ruszył w maju 2014 roku, dzisiaj byłyśmy na dniach adaptacyjnych.... mama Zosi Fajne miejsce (3) Polecam ta mała placówkę,opieka jest tan fachowa,panie bardzo miłe ,dzieci... Aga Profesjonalnie (1) Witam. Mój synek chodzi do żłobka Niezapominajka od września 2013r. Na... mamuśka Bardzo dobre miejsce (1) Kuba świetnie się odnalazł wśród dzieci. Panie opiekunki troskliwe i... Lidia Polecam ten żłobek innym rodzicom! (1) Chcialam podzielic sie moimi spostrzezeniami dotyczacymi warunkow i opieki... Alicja Łobocka Polecam ten żłobek! (1) Witam, chciałabym szczerze polecić ten właśnie żłobek nr 9. Jestem bardzo... Zadowolona mama Mama Maluszka - opinia (1) Mój szkrab uczęszcza do Akademii Malucha od 4 miesięcy i muszę przyznać, że... Mama Maluszka Super miejsce dla każdego dziecka!! (1) Moja córeczka chodzi już od prawie roku do żłobka na ulicy Aldony, we... mama Zosi Wszystkim polecam !!! (1) Polecam wszystkim te żłobki. Widzieliśmy z mężem obydwa, ostatecznie... mama Żłobek " Zielony Zakątek" (1) Moją córcie posyłam tam od dwóch miesięcy.Jak narazie jestem bardzo... Mama Juleczki POLECAM! (1) Polecam wszystkim Mamom, które wracają do pracy i nie są zdecydowane co... Kubas średnio polecam (1) jedzenie niby dostosowane dla dzieci żłobkowych no ale kto daje 13... mamusia Sprawdzony żłobek (1) Moje dziecko chodziło do żłobka w Gdyni przy ul. Wójta Radtkego przez 1,5... Mama asia - opinia (1) Bardzo fajne i oddane opiekunki. Dzieci maja dodatkowe zajecia, ktore moja... asia Polecam wszystkim mamom (1) Polecono mi ten żłobek, więc i ja polecam. Moja córka już pierwszego dnia nie... L.M. Marta - opinia (1) Mój synuś z chęcią chodził do żłobka, Ciocie rewelacyjne zawsze uśmiechnięte... Marta raczej negatyw (1) Opieka - dzieciaczki miały mieć dwie opiekunki, miały jedną. Chwilowo były... akinom