Super miejsce (1) Od dłuższego czasu korzystam z Karnetu w Fiku Miku i jestem bardzo... Kobieta super - polecam (1) Panie przesympatyczne, atmosfera super Agnieszka Polecam z całą odpowiedzialnością (1) Synek chodzi od pół roku do tego żłobka. Nie wiem jak jest w innych grupach,... tata
żłobek pierwsz klasa (2) Moja córka przez pierwszy miesiąc nie chciała tam chodzić - pierwsza poważna... Aga Domowo i kameralnie (1) Zgadzam się w pełni z opinią powyżej. Początkowo miałam pewne obawy co do... Mama Z czystym sumieniem polecam :) (1) Mój syn chodził do tego żłobka już jakiś czas temu, więc pewnie się już nieco... Marta Bardzo Miłe Miejsce (1) Cięzko coś napisać - to trzeba zobaczyć. Opiekunki, podchodzą do wychowanków... Mama Gorąco polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z Akademi Malucha.Fachowa opieka , bardzo dobre... mama Nadii Rewelacyjne miejsce (1) Bardzo podoba mi się kontakt z opiekunkami. Zawsze można podejść podpytać się... Alina Przerębska Polecam!!!! (1) Rewelacyjny złobek,panie bardzo miłe i moi chlopcy chętnie chodzą bawić się z... K mama filipka - opinia (1) Polecam gorąco. Bardzo dobra opieka, dobre wyżywienie przystępne ceny.... mama filipka Super Miejsce (1) Mój syn odrazu zaklimatyzował się w Zielonym Zakątku. Panie są super miłe i... Mama Polecam (1) Bardzo przezywałam oddanie dziecka do żłobka. Teraz stwierdzam, że była to... katie Żłobek na medal (1) Rewelacyjne miejsce! Czysto, miło, podgląd z kamer dla rodziców. Koleżanki... Elena polecam (1) z mężem szukaliśmy żłobka spełniającego nasze wymagania. Ten żłobek spełnia w... marta Polecam z czystym sumieniem! (1) Cóż można napisać? :) Profesjonalna opieka nad dziećmi , przesympatyczne Pani... Aleksandra Przechowalnia (1) Jak otworzyli ten złobek to opieka byla super, panie sie starały i na prawde... Mamina szóstka z plusem :-) (2) Domowa atmosfera i fachowa opieka. Piękna okolica. Zastanawiałam się nad... Mama Rewelacyjna atmosfera i opieka (1) Gorąco polecam to miejsce. Mój syn uwielbiał tam chodzić. Panie oddane i... Marta Pełna kontrola i bezpieczeństwo (1) Kiedy szukaliśmy z żoną żłobka dla Jasia zwiedziliśmy chyba 6 placówek z... Grzegorz Habryn