Pewne miejsce dla Maluchów (1) Zdecydowanie polecam Żłobek P.Agnieszki i zachęcam wszystkich rodziców którzy... Magda Same pozytywy! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Córa chętnie chodzi i bardzo lubi swoje... 100krotka Pozytywnie w Pozytywce (1) Mieliśmy wiele obiekcji przed oddaniem naszej córki do żłobka, bo lepsza... Rodzice A.
ZDECYDOWANIE POLECAM !!! (1) Dokładnie rok temu byłam w Państwa sytuacji i szukałam odpowiedniego miejsca... mama Bartka Polecam (1) Dziecko czuje się jak w domu:)A Ciocie w każdej chwili dbają o bezpieczeństwo... Joanna Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce. Nasz synek chodzi tam od prawie... Mama M. Dobre miejsce dla maluszków (1) Mój Synek chodził do tego żłobka blisko 1,5 roku. Początkowo było ciężko,... Aleksandra Polecamy mimo wad (1) Zalety: Bardzo miłe Panie, traktują dzieci indywidualnie Dobra lokalizacja... Mariola Najcudowniejsze miejsce pod trójmiejskim słońcem!! :-) (1) Moja córka uczęszczała do Klubiku 2 lata i zdecydowanie mogę napisać, że jest... Ala - mama Kingi Polecam (1) synek chodzi do żłobka 7miesięcy... Bardzo lubi chodzić do żłobka ..Jest tam... Sylwia zadowoleni rodzice (1) Chciałabym potwierdzić, że Pozytywka zarówno jako punkt żłobkowy a potem... Larysa z Gdyni Najlepsza decyzja Rodziców -> wraz z odesłaniem teściowej :) (2) Opieka -> dwie młode dziewczyny z Pasją, pełne Pomysłów i Energii Wyposażenie... tata tata Miejsce pełne radości! (1) Moj synek chodzi do Malinki od 3 miesięcy. Było mu bardzo trudno sie... Mama Mikołaja Miejsce pełne radości! (1) Moj synek chodzi do Malinki od 3 miesięcy. Było mu bardzo trudno sie... Mama Mikołaja Polecam tą placówkę ! (1) Moja córeczka zaczęła chodzić do Żłobka Safari gdy skończyła dwa latka.... Natalia Najlepsza opieka (1) Dwie świetne ciocie, bardzo zaangażowane. Mój syn z przyjemnością chodzi do... Małgosia Bardzo polecamy (1) Od 10 miesięcy nasza córka chodzi do żłobka Pozytywka. Okres adaptacyjny na... Rodzice M Super (1) Córeczka chodzi już od roku i jesteśmy bardzo zadowolenie, nie mamy żadnych... Alutek Polecam (1) Polecam. Profesjonalna obsługa. Naprawdę indywidualne podejście do każdego... Karolina MIEJSCE PEŁNE MIŁOŚCI (1) Nasza Lenusia chodziła dwa lata do Klubiku Malinka, za każdym razem jak... Mama Lenki :)