Polecamy i tęsknimy ! (1) Bardzo polecamy żłobek Berek, synek uczęszczał 2 lata, jestem pełna podziwu... Mama Kacpra Grupa IV (1) Zdecydowanie polecem ten żłobek. Córka uczęszcza do grupy IV i od samego... Tomasz Fantastyczna opieka, szczerze polecam (1) nasz Olo kolejny miesiąc uczęszcza do placówki na Zaspie, jesteśmy bardzo... Justyna
Najlepszy żłobek w Gdańsku!! (1) Gorąco polecam żłobek "Berek" !! Moja córka uczęszczała do "Berka" przez 2... Anna grupa I (1) Serdecznie polecam wszystkim ten żłobek. Panie przemiłe, zawsze uśmiechnięte,... Mama Kubusia gorąco polecam! (1) świetny żłobek, ciepłe i opiekuńcze "ciocie". codziennie rozmowa na temat... beata Wspaniałe miejsce! (1) Synek trafił do Akademii Malucha w wieku 9 miesięcy. Miejsce znalazłam... MBB Wspaniały żłobek (1) Do żłobka Wesoła Kraina chodziło 2 moich synków. Opieka rewelacja, Panie... Alicja BARDZO POLECAM (1) Moja córka chodziła do tego żłobka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Podczas 1,5... Beata Wspaniałe miejsce (1) Mój synek chodzi do zlobka wesoła kraina 4 miesiące. Poszukiwania zlobka były... Aneta Polecam (1) Rewelacyjna kadra, bardzo dobrze zarządzana, która przede wszystkim stawia na... mama Złota Rybka polecam (1) Z całego serca polecam Żłobek Złota Rybka. Do żłobka chodzi swoje moich... Ola Super żłobek (1) Serdecznie polecam żłobek Pozytywka. Wspaniała, profesjonalna opieka.... A. Zdecydowane odradzam (2) Na wstępie, zdecydowaliśmy się na ten żłobek czytając pozytywne opinie...coż... Tomek O Pozytywce zawsze pozytywnie :) (1) Wspaniała energia, cudowne zajęcia tematyczne, eksperymenty, plastyczne i... Zadowoleni rodzice Żłobek z sercem ! (2) Córka uczęszcza do żłobka od Stycznia 2016 roku. Bardzo lubi tam chodzić,... Paulina Żłobek godny polecenia! (1) Szczerze mogę polecić Pozytywkę. Żłobek jest bardzo dobrze wyposażony,... Gosia Ciepło i profesjonalizm! (1) Na co dzień nie wystawiam opinii w internecie, ale dla Pozytywki robię... Emilia Polecam. Profesjonalna opieka w centrum Gdyni w rozsądnej cenie (1) Polecam wszystkim Pozytywkę. Obecnie uczęszcza do niej moja córka, wcześniej... Jarek Jaka cena taka.. (1) Dużym plusem jest wysokość czesnego oraz to że przy mocno chorujacych... Marta