Złota Rybka polecam (1) Z całego serca polecam Żłobek Złota Rybka. Do żłobka chodzi swoje moich... Ola Super żłobek (1) Serdecznie polecam żłobek Pozytywka. Wspaniała, profesjonalna opieka.... A. Zdecydowane odradzam (2) Na wstępie, zdecydowaliśmy się na ten żłobek czytając pozytywne opinie...coż... Tomek
O Pozytywce zawsze pozytywnie :) (1) Wspaniała energia, cudowne zajęcia tematyczne, eksperymenty, plastyczne i... Zadowoleni rodzice Żłobek z sercem ! (2) Córka uczęszcza do żłobka od Stycznia 2016 roku. Bardzo lubi tam chodzić,... Paulina Żłobek godny polecenia! (1) Szczerze mogę polecić Pozytywkę. Żłobek jest bardzo dobrze wyposażony,... Gosia Ciepło i profesjonalizm! (1) Na co dzień nie wystawiam opinii w internecie, ale dla Pozytywki robię... Emilia Polecam. Profesjonalna opieka w centrum Gdyni w rozsądnej cenie (1) Polecam wszystkim Pozytywkę. Obecnie uczęszcza do niej moja córka, wcześniej... Jarek Jaka cena taka.. (1) Dużym plusem jest wysokość czesnego oraz to że przy mocno chorujacych... Marta Polecam serdecznie (2) Ciepłe, przyjazne miejsce,i kompetentne panie opiekunki naprawdę z sercem do... Nika Świetne miejsce (1) Słoneczny Ogród to miejsce, gdzie zostawiamy swoje dziecko z myślą,że jest... Zadowoleni rodzice Bardzo polecam (1) Bardzo zadowoleni jesteśmy polecamy tomasz POLECAM!! (1) W 100% POLECAM!!!!. Panie pracujące w żłobku, to oddane i pełne ciepła... Kasia AGUGU polecamy! (1) Witam, Z oferty żłobka korzystaliśmy w okresie styczeń 2015 do sierpień 2016... Anna POLECAM Klub Malucha przy ul. Aldony :) (1) Moja 2-letnia córka chodzi do żłobka od kilku miesięcy. Bardzo szybko się... Mama Marianki fajny żłobek (1) Syn chodzi do żłobka od września. Jest bardzo zadowolony, wchodzi na salę z... Efik polecam (1) Z calego serca polecam ten zlobek! Corka chodzi od miesiaca. Bardzo chetnie,... Zadowolona Polecam, choć nie jes tanio! (1) Tak jak w tytule: polecam, choć nie jest to tani punkt, ale jeśli chodzi o... And Najlepszy żłobek (1) SERDECZNIE POLECAM ZLOBEK NA WITOMINIE UL SOSNOWA. Najlepsza opieka jaka może... Mamusia dwojeczki ;) Polecam SAFARI (1) W Źłobku Safari Witomino, ul. Sosnowa jest bardzo dobra opieka i... Aleksandra0908