Gorąco polecam!! (1) Polecam w 200% tę placówkę dla dzieci - które doskonale się tam czują i... Mama :) Żłobek Niezapominajka (3) Ja zadowolona nie byłam. Zaczęliśmy chodzić od 1 września. Córce trudno było... Agnieszka2131 Super miejsce! (1) Super miejsce! Olimpia222
POLECAM!!! (1) Nasza córka uczęszcza do żłobka Safari dopiero od paru miesięcy, na początku... Gosia UWAGA!!!! CAŁA PRAWDA O SAFARI!!!! (1) Krótko- syn 2 razy płakał przy furtce żłobka. Oba razy były przy wyjściu...... Mama Kajtka zadowolona mama, tata i synek (1) Dziękujemy Panią/ciocią za troskliwą opiekę nad naszym synkiem. Polecamy to... Rodzice Żłobek SAFARI = doskonały wybór! (1) Wszystkim Rodzicom, którzy chcą mieć pewność, że ich Małe Szczęście każdego... mama Laurki Safari - żłobek na szóstkę! (1) Polecam tę placówkę z czystym sumieniem!Córeczka rozwija się tu... Mama roztańczonej i rozśpiewanej Zdecydowanie polecam! (2) Polecam żłobek SAFARI w Gdyni, moja córka uczęszcza tam od momentu, kiedy... mama Kornelki Serdecznie polecam (1) Opieka na wysokim poziomie - jeżeli ktoś szuka żłobka który poza... Zin Wspaniałe miejsce, polecam!!! (1) O żłobku SAFARI, pani Agnieszce, która stworzyła i dba o to cudowne miejsce i... Aneta Polecam w 100% (1) Polecam przede wszystkim ze względu na wspaniałe Panie opiekunki Panią Gosię,... Asia Miejsce godne zaufania (1) Moja córeczka swoją przygodę ze żłobkiem zaczęła zaraz po tym jak skończyła... Mama Liji ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Polecam żłobek SAFARI w Gdyni, moja córka uczęszcza tam od momentu, kiedy... mama Kornelki super (1) Nasza córeczka uczęszcza do safari od 1 roku życia i od razu pokochała to... mama zadowoleni rodzice (1) żłobek safari jest miejscem idealnym dla każdego dziecka, nasz syn od samego... czyżyk Marzena - opinia (1) Nasza córeczka przyszła do żłobka SAFARI gdy miała 1.5 roku. W tym roku... Marzena Polecam z czystym sumieniem !! (1) Zdecydowanie jeden z najlepszych żłobków w Gdańsku. Panie opiekunki serdeczne... karola super żłobek (1) Nasz synek chodzi do żłobka już drugi rok. Jest zachwycony, wraca... Monika Gorąco polecam (1) Do żłobka Stryluś uczęszcza dwoje moich dzieci i z czystym sumieniem mogę... Magda