wspaniałe Panie;) (1) Żłobek na Demptowie jest mega mega mega wspaniały. Zasługa przede wszystkim... joanna Złota Rybka -zdecydowanie polecam (1) Mój synek Robert w bieżącym miesiącu uczęszczał do innej placówki ze względu... Sylwia Żłobek dla Maluszka (1) Nasz synek rozpoczął przygodę ze żłobkiem Nutka w wieku 11 miesięcy, dziś ma... K
W tej cenie są lepsze placówki (3) Nie mogę polecić tej placówki. Opiekunki to uczennice/studentki, osoby bardzo... Kamila Niezwykle przyjazne miejsce:) (1) Nasze dziecko chodzi do Malinki od ponad roku i z każdym dniem utwierdzamy... Rodzice Mikiego Żlobek "Złota Rybka" III gr Wieloryby (1) Drodzy rodzice jeśli stoicie przed wyborem żłobka i chcecie mieć pewność, że... mama Iza :) polecam (1) oddaliśmy swojego synka jak miał 10 miesiecy obecnie ma 13 i w weekendy około... kinham Najwspanialszy żłobek! (1) Polecamy wszystkim rodzicom! Vincent chodził półtora roku do Malinki. W tym... rodzice Vincenta Polecam (1) W tej chwili nasze dziecko uczęszcza do tego żłobka i jesteśmy bardzo... Klaudia Super miejsce dla maluchów! (2) Synek chodził do punktu na Zaspie przez około 8 miesięcy, przez ten czas... Mama Błażejka Udało nam się dostać miejsce! (1) Bardzo się cieszę. Czekaliśmy na miejsce specjalnie w maluszku i od dwóch... Anarta zdecydowanie polecam (1) Ja również nie zgadam się z negatywna opinią. Panie Karolina i Ciocie bardzo... annfer Nie polecam!!! (2) Panie spójnie mówią to co Rodzic chciałby usłyszeć. Kiedy podeszłam w innych... Mama Miejsce godne polecenia. (2) Wybór AGUGU był najlepszym wyborem, jaki mogłam dokonać. Fantastyczne... mama Nataszki Gorąco polecamy!!! (2) Jestem mamą córeczki Martusi, co ma poważną alergię pokarmową. Jest uczulana... Gosia Opinia (2) Nie zgodzę się z poprzednią opinią , Zaczarowany Melonik dla mnie jest bardzo... ona28 Polecam :) (1) Wnętrze, wystrój i zabawki nowe i przystosowane dla maluszków a do tego... ja Zadowolona mama(SAFARI,Sosnowa) (1) Mój syn uczeszcza od poczatku otwarcia nowej placowki.Bardzo szybko sie... Mama Z czystym sumieniem polecam (2) Mój synek chodzi do Agugu od kilku miesięcy. Jako mama już starszego dziecka... Agata brak dobrej opieki ! (1) Żłobek bardzo ladny,nowy, jest dużo zabawek.własny plac zabaw i to na tyle...... mama