Wspaniałe miejsce dla dzieci! (1) Nasza córeczka chodziła do Malinki ponad rok. Śmiało możemy powiedzieć, że... rodzice Lilianki Tęczowy zakątek - teraz (1) Witam, czy ktoś coś wie na temat żłobka Tęczowy Zakątek, jak to wygląda... Ewcia Nie polecam (2) Synek juz drugi rok uczęszcza do żłobka. Jedyne co jest atrakcyjne to cena.... mama
Super Żłobek - polecam!!! (1) Mój syn bardzo lubi to miejsce. " Ciocie" bardzo opiekuńcze, zawsze... Ania Gorąco polecam !!! (1) Najlepszy złobek w Gdyni o ile nie w Trójmieście ! Profesjonalna opieka Pań,... Mama Madzi Serdecznie polecam wszystkim opiekuńczym rodzicom;-) (1) Moje dziecko uczęszcza do tej placówki już 2 lata. Od początku, mimo moich... MagdaK Godny polecenia - żłobek na Aldony (1) Pomimo trudnych początków, Synek ciężko przechodził separacje ze mną, ale... MonikaB Najlepszy zlobek (1) Najlepszy zlobek jaki znam. Przenioslam corke z panstwowego. Jest duzo... Kaja Zdecydowanie Polecam ten Żłobek w Gdyni (Filia Sosnowa) :-) (1) Chciałbym wszystkim nie mogącym się zdecydować na żłobek w Gdyni polecić... Agata & Błażej - rodzice Alicji Magda - opinia (1) Najlepszy żłobek w całym Gdańsku! :))) cudowna, ciepła i domowa atmosfera,... Magda Polecam :) (1) Nasz synek chodził do punktu we Wrzeszczu przez 5mcy. Bardzo szybko się... Kasia Cudowne, pełne ciepła i troski miejsce! (1) Trudno znaleźć odpowiednie słowa do opisania magii tego miejsca. Kameralny... Rodzice Jasia Gorąco polecam (1) Napiszę tylko tyle. Jeśli zastanawiacie się nad nianią albo żłobkiem to tylko... Mama Hani Super Placówka do opieki nad największymi Skarbani (1) Placówka godna polecenia. Panie opiekujące się dziećmi są pozytywnie... Zadowolona Mama Zadowolona mama (1) Z całego serca polecam żłobek, dziecko z chęcią chodziło do żłobka, zaś Pani... zadowolona mama synka Gorąco polecam!! (2) Bardzo polecam ten żłobek. Moja córeczka chodzi tam już ponad rok i będę... Zadowolona mama Wspólne wychowanie (1) Gorąco polecam "Zielony Zakątek", naprawdę ze spokojem można... Danutta Polecam żłobek Stryluś (1) Polecam żłobek Stryluś. Świetna opieka, panie zawsze uśmiechnięte i pomocne,... Agaa Polecam (2) Domowa atmosfera, oddane opiekunki i uśmiechnięte dziecko. Dziękujemy za... Agnieszka Wspaniała opieka dla maluszków (1) Z ręka na sercu mogę polecić Żłobek wszystkim maluszkom i ich Rodzicom. Jest... Mama Poli i Rity