Idealne miejsce dla każdego maluszka (1) Taki żłobek to perełka. Dyrektor żłobka- Pani Monika to idealna osoba na... Mama Leona Cudowne miejsce dla dzieci (1) Wspaniałe, bezpieczne i przyjazne miejsce z serdecznymi i pełnymi ciepła... Mama Nie ma lepszego miejsca! (1) Świetne miejsce, panie bardzo sympatyczne, z dużą porcją miłości i... Zadwolona mama
Najlepszy żłobek w całej Gdyni (1) Najlepszy żłobek na świecie :) Panie radosne, uśmiechnięte i serdeczne :)... Beti Bardzo polecam (1) Polecam żłobek z czystym sumieniem. Uczęszczał tam mój synek. "ciocie" są... Aleksandra Spacery (1) Jak wyjść z 30 dzieci 10 ubierzesz, to 1 jest już mokre od potu Panie maja... Bombom Ciepłe i przyjazne maluchowi miejsce oraz wspaniała zaangażowana kadra! (1) Właścicielka Pani Karolina jest bardzo ciepłą i profesjonalną osobą, widać że... Katarzyna Kasia mama Piotrka (1) Najlepsza opieka w mieście , polecam z całego serca grupa kameralna 12 dzieci... M Polecam (1) Bardzo dobra opieka dziecko zadowolone wręcz nie chce wychodzić. Słoneczny... Dawid Ciocia Kinga tu i tam (1) Jeśli, myśli się o opiekunce z prawdziwego zdarzenia Pani Kinga taka jest... Kasia, mama Boryska Bardzo polecam (1) Wszystkie Ciocie pracujące w klubiku wkładają całe serce w opiekę nad... :) Wspaniała opieka (1) Chciałabym wszystkim polecić żłobek "Nutka" wspaniałe opiekunki w grupie... Martyna polecam (1) Polecam żłobek wszystkim maluszkom i ich rodzicom. Świetne miejsce, duuuużo... Aneta Żłobek Żagielek-opinie (1) Dzień dobry. Czy ktoś z tu obecnych wysłałał swoją pociechę do żłobka... AKAK Tęczowy zakątek (1) Byłam umowiona z ową Panią Dyrektor, gdy dotarłyśmy na miejsce jej nie było... Natalia Bardzo polecam (1) Córeczka uczęszczała do żłobka od samego początku istnienia tej placówki.... Dominika Miotk Klubik Malinka kełpino (1) Cudowne miejsce, córeczka uwielbiałam zabawę z dziećmi i ciociami, dużo się... Anna Niepotrzebne wątpliwości (1) Nie ukrywam, ze najpierw przeczytałam opinie w Internecie i trochę się... Anna Żłobek prowadzony z sercem i wielką pasją! (1) Z całego serca polecam żłobek prowadzony przez panią Karolinę! Pani Karolina... Natalia Uczęszczał do stycznia 2018 (1) Super miejsce. Polecamy szczególnie panią Kasię! Mama