Ocena żłobka (1) Opieka nad dziećmi jest na najwyższym poziomie. Dzieci są ufne, zadowolone,... Rodzic Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synkiem jaką ma w tej placówce od... mama 2latka Jak żłobek to tylko Safari (1) Żłobek Safari to najlepsze miejsce do jakiego mógł trafić Dominik, dwa lata... M&M J.
to nie jest punkt opieki nad dziećmi tylko ich przechowalnia (4) Miejsce, gdzie dzieci są tylko karmione, zapinane w bujaki i przewijane gdy... mariola Podziękowania (1) Córa dumna z dyplomu :) Uściski dla całej ekipy:)) Joanna z Kasią Świetny żłobek (1) Ciepłe, rodzinne miejsce.Panie opiekunki z prawdziwego zdarzenia. Polecam... Viola NIE POLECAM!!! (1) Moje dziecko uczęszczało do żłobka od szóstego miesiąca do ukończenia trzech... Mama SPiotrusia NASZE POCIECHY W POZYTYWCE (2) Ocena żłobka - jest bardzo pozytywna. Uczęszczała tam dwójka naszych maluchów... Paweł, Kasia Jak w domu (2) Z wielkim żalem opuściliśmy Tęczowy Zakątek, Córka uczęsczała tam przez ponad... Marzena Super opieka, przemiłe panie (1) Polecam wszystkim mamom żłobek na Kujawskiej. Cisza,spokój, mało samochodów... Agata Świetne miejsce :) (1) Razem z synkiem bardzo polecam , jesteśmy ze żłobka bardzo zadowoleni. Grzesiek Gabriela - opinia (1) Swietny zlobek,idealna organizacja dnia. Moja coreczka z ogromna checia tam... Gabriela Super żłobek (1) Jestem bardzo zadowolona z tego żłobka. Super opieka, bardzo fajne i... magda Polecam (1) Świat malucha to idealne miejsce dla dzieci, które po raz pierwszy "na... Małgorzata Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona, Panie mają wielkie serca dla dzieciaczków,nigdy się... Mama Łucji POLECAM (1) Polecam żłobek Akademia Malucha, super fachowa opieka, moje dziecko bardzo... Justyna zadowolone dziecko, zadowolona mama (2) Długo z mężem szukaliśmy żlobka spełniającego nasze wymagania. Ten żlobek... Grażyna Jak w domu (1) Półtora roku temu nadszedł dla mnie czas powrotu do pracy, i jednocześnie... Rodzice Alusi Fantastyczny żłobek! (1) Z usług Strylusia korzystam nieprzerwanie od 2012 roku i jestem bardzo... Katarzyna Dziękuję (1) Dziękuję za wspaniałą opiekę nad Kubusiem ,pozdrawiam serdecznie babcię i... Aneta