POLECAM !!!!!!!!! (1) Nasz Johnny ;) był bardzo zadowolony uczęszczając do tego miejsca przez... Krzysiek Cudowne miejsce dla maluszków! (1) Nasz Miki chodził do Malinki przez 2,5 roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni z... Rodzice Mkołaja Przyjazne dla dziecka i rodziców! (1) Moja córeczka uchodzi do tego żłobka od 2 miesięcy i jesteśmy bardzo... Agnieszka
Profesjonalnie (1) Witam, polecam żłobek/przedszkole Zielony Zakątek ze względu na profesjonalne... Izabela Pilachowsha polecam wszystkim (1) Synek chodzil do zlobka 2 lata z przerwami i jestesmy zadowoleni. Zwlaszcza... Jacek Serdecznie polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad Synkiem w Akademii Malucha. Panie... Beata Polecam (1) Witam, Moje odczucia odnośnie żłobka są pozytywne. Córka chodzila do starszej... Justyna Polecam osobom mieszkającym w okolicach Zaspy. (1) Żłobek wybraliśmy ze względu na lokalizacje. Jak się okazało później był to... mama ZDECYDOWANIE POLECAM! (1) Pierwsze dobre wrażenie potwierdzało dobry wybór żłobka z każdym kolejnym... Darek Polecam z czystym sumieniem (1) Polecam żłobek na Aldony, gdzie moja córka uczęszczała przez rok. Panie... mama Antosi Fantastyczne miejsce dla dziecka (1) Córka uczęszczala do Malinki prawie 2 lata. Jesteśmy z mężem bardzo... Natalia, mama Celinki Polecam niezdecydowanym Mamom ;-) (2) Zdecydowanie polecam niezdecydowanym Mamom ;-) Moja Mała poszła do żłobka na... Iwona Super! (2) Gorąco polecam rodzicom którzy zastanawiają sie nad wyborem zlobka. Córka... Joanna Nie polecam (1) Moje dziecko bez problemu chodzilo do prywatnego zlobka. Jak zwolnilo sie... Pani Ola Żłobek na Zaspie - serdecznie polecam (2) Moja córka chodziła do żłobka przez rok i wspaniale się w tym okresie... mama Zosi Polecam! (1) Wyjątkowe miejsce-wyjątkowe Panie! Jedyny taki Punkt dla Maluszków w... Mama Wspaniałe miejsce, cudowny czas (1) Minęły 2 lata odkąd synek zaczął uczęszczać do Malinki i były to 2 cudowne... Mama Stasia podziękowania (1) Chciałabym bardzo podziękować paniom z tego żłobka za wspaniałą opiekę i... basiulat mieszane odczucia (1) Postaram się obiektywnie podsumować wizytę w placówce. Na plus na pewno: miłe... E. POLECAM (1) Mój synek aktualnie uczęszcza do żłobka, zawsze wychodzi uśmiechnięty, wręcz... Katarzyna