POLECAM Klub Malucha przy ul. Aldony :) (1) Moja 2-letnia córka chodzi do żłobka od kilku miesięcy. Bardzo szybko się... Mama Marianki fajny żłobek (1) Syn chodzi do żłobka od września. Jest bardzo zadowolony, wchodzi na salę z... Efik polecam (1) Z calego serca polecam ten zlobek! Corka chodzi od miesiaca. Bardzo chetnie,... Zadowolona
Polecam, choć nie jes tanio! (1) Tak jak w tytule: polecam, choć nie jest to tani punkt, ale jeśli chodzi o... And Najlepszy żłobek (1) SERDECZNIE POLECAM ZLOBEK NA WITOMINIE UL SOSNOWA. Najlepsza opieka jaka może... Mamusia dwojeczki ;) Polecam SAFARI (1) W Źłobku Safari Witomino, ul. Sosnowa jest bardzo dobra opieka i... Aleksandra0908 Słoneczny Ogród (1) Moja córeczka chodziła do tego żłobka prawie przez rok i byłam bardzo... Kinga przemiła atmosfera! (1) Córka chodziła niecały rok. Uwielbiała tam chodzić! Ciocie przemiłe jak i... Mama Oliwki Polecam Zaczarowany Melonik (1) Córeczka uczęszcza do żłobka od ponad roku. Zarówno ona jak i my rodzice... mkrzesze Opinia (1) Wspaniały domowy żłobek. Młode fajne Panie...Pełen profesjonalizm . KACPEREK... Wiola Żłobek słoneczny ogród polemcam (1) Polecam żłobek Słoneczny ogród. Odwiedziłam w Gdańsku 5 placówek i ten był... Mama Mai Polecam (1) Z całą odpowiedzialnością mogę polecić żłobek.Synek uczęszczał do placówki... B.R z Gdańska Nie polecam (3) Moje dziecko do tego żłobka uczęszczała nie całe 5 miesięcy i stanowczo... Beata Super żłobek - polecam (2) Zdecydowanie polecam żłobek " Zaczarowany Melonik" - moja córka chodzi tam od... Mama Ania Bardzo polecam (1) Nasz Syn codziennie z uśmiechem biegnie do Agugu. Poszedł tam jak miał rok i... Mama Nikodema śwetne miejsce dla maluszków (1) Moja córeczka chodziła do Agugu przez prawie półtora roku. Z czystym... Mama Gabi opinia za okres październik 2014- sierpień 2016 (1) Moja córeczka chodziła do żłobka Agugu od początku jego istnienia do sierpnia... Joanna Pytanie o możliwość dostania się do żłobka (5) Witam:) Puki co czekamy na córcię, ale już teraz szukam żłobka, wyczytałam na... majówka86 Cudowne miejsce godne polecenia. (1) Żłobek AGUGU to chyba najcieplejsze miejsce na mapie Gdyni! Świetna... ak Polecam (1) Zdecydowanie polecam Zielony Zakątek. W naszym przypadku była to miłość od... AgaQ