Polecam (1) Jestem zadowolona z żłobka, moja córeczka wraca z uśmiechem na twarzy, Panie... Monika Nie polecam! (1) Nie polecam. Kadra nie wykwalifikowana, kontakt z właścicielkami to dramat!... Luk B. dobry zlobek (1) Z Wesolej Krainy bylismy bardzo zadowoleni. Corka zawsze chetnie szla do... Karolina
godny polecenia (1) Córka przez rok uczęszczała do tego żłobka. Nie było większych problemów,... potencjusz Polecam ! (2) Żłobek na Leszczyńskich jest bardzo kameralny, co mi bardzo odpowiadało gdyż... Alicja Rewelacyjne miejsce (1) Nasza córka chodziła do Melonika tylko 4 miesiace jednak byliśmy tym miejscem... Mama Ali Zadowolony (1) Polecam ten żłobek, świetna opieka dla naszego malucha. Mała uwaga za... Kris Polecam (1) Przyjazne miejsce dla Maluchów :) Moj synek uwielbia tam przychodzić. Na... A Polecam (1) Polecam z całego serca żłobek Akademia Malucha. Córka chodziła tam przez rok... Iwona Bardzo fajny żłobek (1) Moja córka uczęszczała do Zaczarowanego Melonika od listopada 2016 do lipca... Karolina Bardzo dobre i pełne ciepła opiekunki (1) Bardzo sympatyczne i pełne ciepła opiekunki. Dzieciaki mogą się przy nich... Tomasz Miejsce przyjazne maluchom (1) Nasze bliźniaki, Zuza i Leon, chodziły do Akademii Malucha na Hallera od... Misia Mama bliźniaków (1) Moje bliźniaki zakończyły już swoją przygodę ze żłobkiem Niezapominajka w... Mama Bliźniaków Klubik na medal (1) Moja córka uczęszczała do żłobka przez prawie dwa Lata i niestety nadszedł... Alicja Polecam (1) Bardzo przyjazne miejsce dla dzieci, wyposażone w mnóstwo atrakcji i zabawek... Karolina Polecamy i tęsknimy ! (1) Bardzo polecamy żłobek Berek, synek uczęszczał 2 lata, jestem pełna podziwu... Mama Kacpra Grupa IV (1) Zdecydowanie polecem ten żłobek. Córka uczęszcza do grupy IV i od samego... Tomasz Fantastyczna opieka, szczerze polecam (1) nasz Olo kolejny miesiąc uczęszcza do placówki na Zaspie, jesteśmy bardzo... Justyna Najlepszy żłobek w Gdańsku!! (1) Gorąco polecam żłobek "Berek" !! Moja córka uczęszczała do "Berka" przez 2... Anna grupa I (1) Serdecznie polecam wszystkim ten żłobek. Panie przemiłe, zawsze uśmiechnięte,... Mama Kubusia