KP - opinia (1) W przypadku Wesołej Krainy nie ma wystarczającej liczby "gwiazdek" do oddania... KP Mania 12 - opinia (1) Fantastyczny żłobek Gorąco polecam ! Mania 12 Adam - opinia (1) Najlepszy żłobek. Dwójka dzieci chętnie chodzi od pierwszego dnia."Ciociez... Adam
Piotr - opinia (1) Moje dziecko doskonale zaadoptowało się. Panie są zaangażowane na 100%. Piotr Julia - opinia (1) Polecam z całego serca żłobek Wesola Kraina :) Moja córka uwielbia ciocie ze... Julia Paweł - opinia (1) Żłobek wybraliśmy ze względu na lokalizację i został znaleziony trochę w... Paweł Magdalena - opinia (1) Gorąco polecam! Dziecko zostawiam w najlepszych rękach,w cudownej atmosferze.... Magdalena Paulina - opinia (1) Bardzo polecam! Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki. Ciepłe i miłe Panie,... Paulina Stały klient - opinia (1) Miłe, opiekuńcze i profesjonalne Panie opiekunki oraz właścicielka. Bogaty... Stały klient Aneta - opinia (1) Przesympatyczne młode dziewczyny, która potrafią zaopiekować się... Aneta M. - opinia (1) Cyprysek to cudowna placówka. Pełna dobroci, sympatii i szacunku zarówno do... M. Anita - opinia (1) Cudowny żłobek publiczny. Wspaniałe wychowawczynie, ogromna przestrzeń.... Anita Sebastian - opinia (1) Bardzo dobra opieka. Synek chodzi do żłobka z przyjemnością. Dużo ciekawych... Sebastian rodzice - opinia (1) Moje dziecko przyszło do tej placówki po pobycie w innej, z której byliśmy... rodzice Justyna - opinia (1) Dwójka moich dzieci uczęszcza do Akademii Malucha na Aldony 14 parter i... Justyna Sławka - babcia Matyldy P. - opinia (1) Moja wnuczka Matylda tam uczęszczała przez 2 lata. Od pierwszego roku życia... Sławka - babcia Matyldy P. Kasia - opinia (1) Polecam! Szczególnie ze względu na panie opiekunki, ciepłe, cierpliwe,... Kasia Mariusz - opinia (1) Żłobek super . A Pani kierowniczka opiekunek która również jest opiekunka... Mariusz Aleksandra - opinia (1) Fantastyczna opieka w placówce na Bulońskiej! Panie są bardzo sympatyczne,... Aleksandra Michał - opinia (1) Bardzo polecam ten żłobek, córeczka się tam super czuje, chętnie chodzi, lubi... Michał