Kinga - opinia (1) Cieszę się, że moja córka uczęszcza do tego żłobka. Przyjazny, kameralny,... Kinga Kamila - opinia (1) Do klubiku Malinka chodzi dwójka naszych dzieci. Panie są bardzo miłe.... Kamila Katarzyna - opinia (1) Kochane ciocie, będziecie chować już drugie moje dziecko. Cieszę się, że... Katarzyna
Tata - opinia (1) Super miejsce dla wszystkich maluszków Ciocie mają wiele ciekawych pomysłów,... Tata Przemek - opinia (1) Super żłobek, fachowa opieka, bogaty wachlarz zajęć i wyposażenie. 100% na tak. Przemek Joanna - opinia (1) Polecam żłobek wszystkim tym, którzy szukają bezpiecznego, kameralnego... Joanna Anna Z. - opinia (1) Z czystym sumieniem możemy polecić Klubik Malinka, posłaliśmy córkę jak... Anna Z. dp - opinia (1) Córka chodzi do żłobka z radością - to chyba najlepsza rekomendacja. dp Lena - opinia (1) Fantastyczne miejsce. Goraco polecam. Lena Zadowolona mama - opinia (1) Żłobek godny polecenia. Miła, przyjazna atmosfera. Ciocie jak i właścicielka... Zadowolona mama KP - opinia (1) W przypadku Wesołej Krainy nie ma wystarczającej liczby "gwiazdek" do oddania... KP Mania 12 - opinia (1) Fantastyczny żłobek Gorąco polecam ! Mania 12 Adam - opinia (1) Najlepszy żłobek. Dwójka dzieci chętnie chodzi od pierwszego dnia."Ciociez... Adam Piotr - opinia (1) Moje dziecko doskonale zaadoptowało się. Panie są zaangażowane na 100%. Piotr Julia - opinia (1) Polecam z całego serca żłobek Wesola Kraina :) Moja córka uwielbia ciocie ze... Julia Paweł - opinia (1) Żłobek wybraliśmy ze względu na lokalizację i został znaleziony trochę w... Paweł Magdalena - opinia (1) Gorąco polecam! Dziecko zostawiam w najlepszych rękach,w cudownej atmosferze.... Magdalena Paulina - opinia (1) Bardzo polecam! Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki. Ciepłe i miłe Panie,... Paulina Stały klient - opinia (1) Miłe, opiekuńcze i profesjonalne Panie opiekunki oraz właścicielka. Bogaty... Stały klient Aneta - opinia (1) Przesympatyczne młode dziewczyny, która potrafią zaopiekować się... Aneta