Bardzo polecam (1) Córeczka uczęszczała do żłobka od samego początku istnienia tej placówki.... Dominika Miotk Klubik Malinka kełpino (1) Cudowne miejsce, córeczka uwielbiałam zabawę z dziećmi i ciociami, dużo się... Anna Niepotrzebne wątpliwości (1) Nie ukrywam, ze najpierw przeczytałam opinie w Internecie i trochę się... Anna
Żłobek prowadzony z sercem i wielką pasją! (1) Z całego serca polecam żłobek prowadzony przez panią Karolinę! Pani Karolina... Natalia Uczęszczał do stycznia 2018 (1) Super miejsce. Polecamy szczególnie panią Kasię! Mama ZADOWOLONA (1) Jako mama jestem zadowolona ze żłobka. Co prawda to moje pierwsze dziecko,... Zadowolona mama Polecam (1) Bardzo przyjazne miejsce. Właścicielka młoda i pełna energii. Kadra... Ewelina Gorąco polecam! (1) Super miejsce dla mojego malucha. W reszcie mogę ze spokojnym sumieniem... Klaudia Polecam! (1) Pani Karolina, to wspaniała, pozytywna osoba o wielkim sercu dla dzieci :)... Ola Takiego zaangażowania ze świecą szukać (2) Zastanawiałem się czy grzechotka to dobry wybór. Teraz już wiem, że nie... Zadowolony Polecam!! (1) Żłobek urzekł mnie i moją córkę. Sale bardzo ładnie urządzone, miłe Panie... Teresa Polecam ciocie Kingę! (1) Serdecznie polecam ciocie Kingę! Marysia była pod Jej opieką od 09.2016 do... Mama Marysi Najlepsza opiek dla każdego malucha! (1) Moje dziecko było pod opieka Pani Kingi. Nigdy wcześniej nie czułam się tak... MamaStasia zdecydowanie polecam!! (1) Pani Karolina, to Kobieta o wielkim sercu do dzieci, szukałem takiego... Michał Super miejsce dla dziecka (1) Bardzo polecam zlobek Grzechotka, super miejsce dla naszych Szkrabow. Moj... Agnieszka Polecam (1) Dużo przestrzeni dla maluchów. Jest parter i pierwsze piętro. Pani Karolina... Marcin Zadowoleni Rodzice (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z super, ponad 1,5 rocznej opieki nad naszym... Łukasz Piaskowski Żłobek A-kuku POLECAM (1) Żłobek A-kuku to miejsce, gdzie moja córeczka praktycznie od razu nauczyła... Mama córeczki lepiej nie (2) Synek uczęszczał 3 miesiące (na szczęście udało nam się znaleźć miejsce w... Karina Bardzo polecam żłobek A-Kuku (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze żłobka. Dziecko uczęszcza już prawie roczek.... Małgorzata