Gorąco polecam (1) Miejsce pełne serca . Ciocie bardzo zaangażowane w swoją pracę. Czysto,... Zadowolony tata Żłobek numer 1 (1) Z całego serca polecam żłobek. Miejsce pełne zaangażowania i profesjonalizmu.... Joanna Polecam !!! (1) Nasza córeczka chodzi od września i jestem bardzo zadowolony. Panie bardzo... Tomasz
Polecam! (1) Serdecznie polecam Grzechotke. Pani Karolina właścicielka placówki jest... Kobieta Wspaniałe miejsce dla maluchów! (1) Wspaniałe i przyjazne miejsce dla maluchów! Ciocie zaangażowane w pracę.... K Polecam! (1) Opieka najlepsza z możliwych! Opieka połączona z nauką. Dzieci bardzo dużo... Rodzic Zadowolona mamuśka ! (1) Szukalam dlugo odpowiedniego miejsca dla mojego Malucha :D i znalazlam !!... Karolina Aldony parter (1) Świetny żłobek, wspaniałe ciocie, super wyposażenie oraz organizacja.... Karolina Żłobek U cioci kloci Gdynia (1) Witam, Bardzo proszę o opinie na temat żłobka przy ul. Poziomkowej. Klara Niepolecam (1) Jeśli chodzi o placówkę funkcjonuje kilka lat, ciekawe czemu, opinie są od... Mama Super miejsce dla dzieci (1) Moje dziecko uczęszcza do tego Żłobka i zawsze rano krzyczy że chce iść do... Ewelina Profesjonalna opieka i super miejsce (1) Witam Mój synek uczęszczał do tego żłobka i muszę wystawić bardzo pozytywna... aleksandra Szkoda, że minął już rok (2) Co tu dużo pisać 6/6. Super miejsce. Tata Miśki Bardzo polecam :)!!!! (1) Bardzo polecam żłobek świat malucha. Moje dzieciaczki zawsze wychodzą ze... Mama Absolutnie zadowolona mama (1) Nie mogę pozostać bierna, jak widzę opinię, że które mają się nijak do... Mama- klientka Polecam gorąco (1) Moja opinia odnosi się do żłobka w nowej lokalizacji na ul. Marcowej. Z ręką... M. Absolutnie nie polecam (1) W pomieszczeniach dziwny zapach, który czuć każdego dnia, mimo wietrzenia nie... Klientka polecam! (1) Bardzo miły i rzeczowy kontakt:) Magda Wspaniały żłobek i opieka. (1) Jak każdy rodzic obawialiśmy się wraz z mężem zostawienia naszego dziecka w... Rodzice najlepszy żłobek (1) Syn do żłobka na ul. Żwirki i Wigury uczęszczał rok (gdy zaczął uczęszczać do... kasia