(...) (2) Panie się starają, lecz Pani dyrektor wymyśliła sobie, iż za 2 tygodnie... Rodzic Polecam ! (1) Wszystko super ! Ciocie bardzo miłe. Dużo zajęć plastycznych. Dużo spacerów.... Igor Marta - opinia (1) Ida spędziła dwa lata w Fiku Miku i jestem bardzo wdzięczna za wsparcie i... Marta
Polecam (1) Serdecznie polecam placówke przy ulicy Bosmanskiej. Jest to miejsce o którym... Anonim Polecam!!! (1) Jeśli nie wiesz, gdzie najlepiej zajmą się twoim dzieckiem to możesz śmiało... Mama polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z opieki nad nasza córką, która uczęszczała do... Kasia Pic na wodę (2) Żłobek jak żłobek nic specjalnego Częstą rotacja pan do opieki daje do... Ewelina Najlepszy żłobek w Gdańsku (1) Jak w tytule. Synek chodził do oddziału na Morenie 2 lata. Zaangażowanie,... IA Super (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w żłobku. Córka zawsze czyściutka i... Maria Idealne miejsce dla każdego maluszka (1) Mój synek uczęszczał do Wesołej Krainy odkąd skończył roczek. Uwielbiał to... JJ Super miejsce dla pociechy (1) jesteśmy bardzo zadowoleniu z czasu, który córka spędziła w żłobku... Kuba Super Żłobek (1) Szczerze polecam. Nasz synek miał rewelacyjne warunki. Zawsze pełno gier,... Sebastian tragedia. brak poszanowania dzieci (1) ciągłe zmiany! Zero stabilności Powiem tak: z dnia na dzień zmieniona cala... Pawel Najlepszy żłobek w centrum Gdyni (1) Grzechotkę wybrałam z powodu dogodnej lokalizacji, ale to nie jedyny plus... Aleksandra Dziękujemy i do zobaczenia wkrótce (1) Dziękujemy "ciociom" za ogromne serce❤️ dla naszej pociechy, za uśmiech i... Mama i Tata Ewa - opinia (1) Mój synek chodzi tu już rok . Wraz z mężem jesteśmy bardzo zadowoleni .... Ewa Cudowne miejsce! (1) Ciężko obdarzyć zaufaniem i oddać w obce ręce swój największy Skarb. Dziś... Kasia, Ania i Darek Najwyższy możliwy poziom, pod każdym względem :) (1) Jednym słowem rewelacja! Każdemu rodzicowi życzymy, by ich pociechy trafiły... Rodzice Ignasia Placówka na medal (1) Fraszce powierzyłam dwóch moich chłopców. Starszy już jest przedszkolakiem, a... edyta Żłobek przy Jeleniogórskiej (1) Żłobek Małe Stópki przy ul. Jeleniogórskiej rozpoczął działalność całkiem... Agnieszka