Martyna - opinia (1) Synek zaczął chodzić do żłobka zaraz po swoich pierwszych urodzinach. Proces... Martyna Aleksandra - opinia (1) Córka chodzi do Akademii Malucha od 2 msc i już wiem, że był to bardzo dobry... Aleksandra Bartekk - opinia (1) Profesjonalnie, cena standardowa jak na Gdańsk, opiekunki fantastyczne. Bartekk
JS - opinia (1) Mam synka w tym żłobku już drugi rok. Panie ciepłe, bardzo dużo pracują z... JS Magda - opinia (1) Dziewczyny są niesamowite. Zarażają uśmiechem dzieci i ich rodziców. Nie... Magda Magda - opinia (1) Każdemu dziecku życzę takiej opieki, jakie moje ma w Akademii Malucha.... Magda Basia - opinia (1) Polecam żłobek. Świetne opiekunki, bardzo troskliwe w stosunku do dzieci,... Basia Klaudia - opinia (1) Miałam ogromny problem z oddaniem dziecka do żłobka, ale Akademia Malucha... Klaudia Remigiusz - opinia (1) Bardzo goraco polecam. Syn chetnie chodzi do żłobka, czesto nie chce... Remigiusz Martyna G - opinia (1) Nasz syn uwielbia chodzić na żłobka na Aldony. Opiekunki są niezwykle ciepłe,... Martyna G A. - opinia (1) Nasze dziecko uwielbia ten żłobek. Ciocie są bardzo pomysłowe w wymyślaniu... A. KP - opinia (1) Bardzo polecam. Już drugie moje dziecko uczeszcza do tego żłobka. Panie... KP Mama Wiktorka - opinia (1) Syn zaczął przygodę w żłobku jak skończył rok. Początek dla niego był ciężki... Mama Wiktorka PawełEwaEmilia - opinia (1) Wspaniały żłobek i bardzo dobra opieka. Byliśmy z Żoną bardzo zadowoleni. PawełEwaEmilia Magdalena - opinia (1) Nasz synek rozpoczal swoja przygode ze zlobkiem w czerwcu 2020. Adaptacja... Magdalena EmilkaSo - opinia (1) Polecamy z całego serca klub malucha. Opiekunki bardzo wyrozumiałe i... EmilkaSo MamaTymka - opinia (1) Syn chodził do żłobka, aż wyrósł, zawsze chętnie, traktował to jak przygodę,... MamaTymka Mama - opinia (1) Bardzo polecam żłobek. Córka uczęszczała do placówki na Morenie i Zaspie i... Mama Aga - opinia (1) Córeczka szybko się zaadoptowała. Bardzo miłe "ciocie" a w szczególności P.... Aga mama Emilki - opinia (1) Nasza córka zaczęła chodzić do żłobka w połowie lutego mając prawie 1,5 roku.... mama Emilki