Mama Agatki - opinia (1) Miejsce naprawdę przyjazne małym dzieciom.Organizowane są bardzo różne... Mama Agatki rodzice Igorka - opinia (1) Wybór żłobka Królestwo Maciusia III w Rumi okazał najlepszą decyzją dotyczącą... rodzice Igorka rodzice Igorka - opinia (1) Wybór żłobka Królestwo Maciusia III w Rumi okazał najlepszą decyzją dotyczącą... rodzice Igorka
Mama - opinia (1) Mega pozytywne miejsce . Serdeczne ciocie . Wspaniałe rozwijające zajęcia.... Mama KaTi - opinia (1) Żłobek czy przedszkole to przede wszystkim personel, który tam pracuje. W tym... KaTi Gość - opinia (1) Żłobek godny polecenia, bardzo fajne miejsce, super panie, czysto i zadbanie. Gość Ewa - opinia (1) Z ręką na sercu polecam to miejsce ! Ciocie Karola i Angela cudownie zajmują... Ewa mama Liwki - opinia (1) Chcę z całym przekonaniem polecić żłobek U cioci Kingi! Trafiliśmy tam z... mama Liwki mama Zuzi - opinia (1) Atmosfera w żłobku jest super! Nie wyobrażam sobie, żeby moja córeczka mogła... mama Zuzi Daria - opinia (1) Moja córka uczęszczała do żłobka dwa pełne lata. Jestem bardzo zadowolona.... Daria Agata J. - opinia (1) Gdy w wieku 13 miesięcy Michalinka rozpoczęła swoją przygodę ze żłobkiem,... Agata J. Dorota - opinia (1) Miejsce, a właściwie drugi dom, do którego syn chodził z ochotą. Dzieci są... Dorota A - opinia (1) Polecam! Opieka na najwyższym poziomie. A Mama Marcelinki - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla „maluszków”. Panie cudowne dbające, tulące,... Mama Marcelinki karol - opinia (1) Szczerze polecam ten żłobek, zresztą po naszej rekomendacji, przyjaciele... karol Kamila - opinia (1) Gorąco polecam Grzechotkę. Nasz synek chodzi tam od stycznia 2018 i cały ten... Kamila Mama - opinia (1) Serdecznie polecam! Wspaniała rodzinna atmosfera. Bardzo pozytywne i... Mama polecam!!!!! (1) Żłobek,jak wszystko ma swoje plusy i minusy.Dla mnie plusem jest fakt,że... mama Mama - opinia (1) Świat Malucha poleciła mi koleżanka. Moja córcia chodziła do innej placówki,... Mama Mama - opinia (1) Moje dziecko uczeszczalo do zlobka Swiat Malucha. Co do opieki nie mam... Mama