Ewelina - opinia (1) Jeżeli ktoś zastanawia się nad opieka w klubach malucha/żłobkach to z czystym... Ewelina Beata - opinia (1) Kochane ciocie u góry otaczające maluchy miłością i pełną opieką. Z całego... Beata Malwina Chudzicka - opinia (1) Bardzo sympatyczne i kreatywne ciocie :) Miejsce przyjazne i bezpieczne, w... Malwina Chudzicka
Aleksandra - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Fantastyczne Panie opiekunki, które je tworzą. Serdecznie... Aleksandra Justyna - opinia (1) Bardzo polecam, synek co rano biegnie do żłobka, malo choruje. Jestem bardzo... Justyna Andrzej - opinia (1) Super miejsce. Adaptacja bez problemów. Miła obsługa. Polecam Andrzej Karol - opinia (1) Świetna placówka. Bezbolesna adaptacja. Syna oddajemy uśmiechniętego i... Karol Karolina - opinia (1) Polecamy żłobek Akademia Malucha na Karczemkach , Ciocie bardzo sympatyczne ,... Karolina Monika - opinia (1) Z rana dzieci stoja z rodzicami w kolejkach na zimnym dworze i czekają aż... Monika Sylwia - opinia (1) Korzystamy ze żłobka od 2 miesięcy i serdecznie polecam, żłobka czyściutki,... Sylwia Martyna - opinia (1) Synek zaczął chodzić do żłobka zaraz po swoich pierwszych urodzinach. Proces... Martyna Aleksandra - opinia (1) Córka chodzi do Akademii Malucha od 2 msc i już wiem, że był to bardzo dobry... Aleksandra Bartekk - opinia (1) Profesjonalnie, cena standardowa jak na Gdańsk, opiekunki fantastyczne. Bartekk JS - opinia (1) Mam synka w tym żłobku już drugi rok. Panie ciepłe, bardzo dużo pracują z... JS Magda - opinia (1) Dziewczyny są niesamowite. Zarażają uśmiechem dzieci i ich rodziców. Nie... Magda Magda - opinia (1) Każdemu dziecku życzę takiej opieki, jakie moje ma w Akademii Malucha.... Magda Basia - opinia (1) Polecam żłobek. Świetne opiekunki, bardzo troskliwe w stosunku do dzieci,... Basia Klaudia - opinia (1) Miałam ogromny problem z oddaniem dziecka do żłobka, ale Akademia Malucha... Klaudia Remigiusz - opinia (1) Bardzo goraco polecam. Syn chetnie chodzi do żłobka, czesto nie chce... Remigiusz Martyna G - opinia (1) Nasz syn uwielbia chodzić na żłobka na Aldony. Opiekunki są niezwykle ciepłe,... Martyna G