Tabaluga (1) Bardzo przyjemne miejsce kolorowe spokojne w sam raz dla maluszka Dominika Polecam - Super Żłobek!! (1) Świetne miejsce, super ciocie - pełne empatii i cierpliwości, gotowe do... Monika Polecam (1) Moje dziecko trafiło do tego żłobka po pobycie w dwóch innych placówkach.... Mamuśka
Polecam! (1) Gorąco polecam ten żłobek osobom, które zastanawiają się nad wyborem placówki... Zadowolony tata Iwona - opinia (1) Mogę polecić z pełna odpowiedzialnością żłobek Smoczek, córkę posłałam tam... Iwona Super! (1) Czysty, nowy żłobek (otwarty w 2016), a przede wszystkim Panie bardzo... MAMA Krzysztof - opinia (1) Bardzo polecam żłobek Bursztynek. Panie opiekunki są bardzo miłe i serdeczne.... Krzysztof Zachwycona (1) Niesamowita,rodzinna atmosfera, uśmiechnięte ciocie , dzięki którym synio... Monika Zadowolona mama - opinia (1) Z całego serca polecam Klub Malucha Liliputki. Moja córka czuje się tam... Zadowolona mama Polecam :) (1) Zlobek A-kuku wychodzi naprzeciw oczekiwanion maluchow i ich Rodzicow. Dzieci... Agnieszka Klarkowska Polecam z całego serca (1) Przygodę ze żłobkiem rozpoczęliśmy 2,5 roku temu z pierwszym synkiem. Ze... Ola Zadowolona (1) Mogę polecić z pełna odpowiedzialnością zlobek Safari ul okrężna . Córka... Mama Basi Polecam (1) Żłobek bardzo, ale to bardzo polecam. Córka zaczęła chodzić jak miała 1,5... Paulina Polecam (1) Z całego serca polecam Zlobek Safari ,Panie bardzo miłe opiekuńcze moje... Kobieta - opinia (1) Cudowne miejsce. Doskonała opieka. Polecam . Złobek Niezapominajka - Filia Witomino (1) Cudowne miejsce, dzieci dopilnowane, nakarmione, zaopiekowane :) Fajne... Ania Zadowolona mama, zadowolony tata, szczęśliwa córeczka (1) Nasza córka Marysia uczęszcza do Grzechotki od listopada 2018 roku. Ma dwa... Anna Bardzo dobry żłobek (1) Polecam żłobek, czysto, schludnie, bardzo dobra organizacja i komunikacja.... Kinga Najlepszy żłobek (1) Chciałam bardzo podziękować, za wspaniałą opiekę nad naszą córką. Agatka... Mama Polecam (1) Z całego serca polecam Żłobek Bursztynek. Moje dziecko trafiło tam na przerwę... Maja