Fajne miejsce dla dzieci (1) Zmuszona byłam aby mojego synka oodać do Żłobka i instytucja ta nie kojarzyła... Jola Żłobek z sercem (1) Gorąco polecam wszystkim rodzicom, którzy szukają bezpiecznego miejsca dla... Zadowolony Tatar Podziękowania (1) Chciałam podziękować całemu personelowi żłobka za opiekę nad moją córeczką.... Mama
POLECAM !! POLECAM !!! (1) Również polecam punkt w 100 %, moje dziecko jest tam od samego początku,... KACHA_GDA WARTO POLECAM!!!! (2) Od września został otwarty ten punkt, który naprawdę robi bardzo dobre... MAMA Rewelacyjna Opieka (1) Rewelacyjna Opieka Ewelinka uczęszczała dwa lata do Malinki. Rozpoczęła jak... Lucyna K. Bardzo Fajny Żłobek (1) Jeśli chodzi o Morenę, to w porównaniu do innych placówek tego typu (a... mama maluszka Wspaniałe miejsce (1) Przez dwa lata moja córka korzystała ze wspaniałej opieki "Cioć" w Klubiku... Mama Zuzi Mama Igorka - opinia (2) Syn uczęszcza do żłobka Małe Słoneczka od połowy wrzesnia( obecnie ma 15m-cy)... Mama Igorka Zielony ZAkątek-polecam!!! (2) Żłobek jest nowy, Panie w Żłobku są przesympatyczne, otwarte na wszystkie... Kasia Podziekowania (1) GODNY POLECENIA Bardzo dziękuje Pani Dorocie Pani Kindze i Pani Paulinie i... mama Frania gorąco polecam !! (1) Chciałabym polecić ten klub malucha wszystkim niezdecydowanym mamom :-)... MaMa Łza w oku z tesknoty (1) Od wrzesnia moj synek nie chodzi juz do klubiku bo jest "za stary" 4 latka... Ela Zdecydowanie polecam innym rodzicom!!!!! (1) "Świat Malucha" to nowo otwarty punkt,gdzie naprawdę,jest czułość troska i... mama Nie polecam ze względu na cenę oraz grubiańskie zachowanie właścicielki !!!! (5) Zacznę od tego że opiekunki (pani Asia i pani Asia) są super! czasami się... zbulwersowany ojciec Fajna atmosfera, miejsce godne polecenia (1) Sympatyczne, kompetentne opiekunki, miejsce dostosowane dla maluchów i... Asia Żłobek w Skawinie pod Krakowem ! (2) W skawinie niedawno otworzył się żłobek Chatka kilkulatka przeniesiony z... skawiniak super! (3) Jestem bardzo zadowolona z opieki w żłobku i sądząc po moim brzdącu on też.... Kamila Zadowolona Mama - opinia (1) Żłobek i opieka bardzo mi się podoba. Jestem bardzo zadowolona z tego żłobka.... Zadowolona Mama Polecam (1) Polecam wszystkim rodzicom Smerfikową Chatke, to miejsce wyróżnia... Agnieszka