Najwspanialszy żłobek! (1) Polecamy wszystkim rodzicom! Vincent chodził półtora roku do Malinki. W tym... rodzice Vincenta Polecam (1) W tej chwili nasze dziecko uczęszcza do tego żłobka i jesteśmy bardzo... Klaudia Super miejsce dla maluchów! (2) Synek chodził do punktu na Zaspie przez około 8 miesięcy, przez ten czas... Mama Błażejka
Udało nam się dostać miejsce! (1) Bardzo się cieszę. Czekaliśmy na miejsce specjalnie w maluszku i od dwóch... Anarta zdecydowanie polecam (1) Ja również nie zgadam się z negatywna opinią. Panie Karolina i Ciocie bardzo... annfer Nie polecam!!! (2) Panie spójnie mówią to co Rodzic chciałby usłyszeć. Kiedy podeszłam w innych... Mama Miejsce godne polecenia. (2) Wybór AGUGU był najlepszym wyborem, jaki mogłam dokonać. Fantastyczne... mama Nataszki Gorąco polecamy!!! (2) Jestem mamą córeczki Martusi, co ma poważną alergię pokarmową. Jest uczulana... Gosia Opinia (2) Nie zgodzę się z poprzednią opinią , Zaczarowany Melonik dla mnie jest bardzo... ona28 Polecam :) (1) Wnętrze, wystrój i zabawki nowe i przystosowane dla maluszków a do tego... ja Zadowolona mama(SAFARI,Sosnowa) (1) Mój syn uczeszcza od poczatku otwarcia nowej placowki.Bardzo szybko sie... Mama Z czystym sumieniem polecam (2) Mój synek chodzi do Agugu od kilku miesięcy. Jako mama już starszego dziecka... Agata brak dobrej opieki ! (1) Żłobek bardzo ladny,nowy, jest dużo zabawek.własny plac zabaw i to na tyle...... mama Gorąco polecam!! (1) Polecam w 200% tę placówkę dla dzieci - które doskonale się tam czują i... Mama :) Żłobek Niezapominajka (3) Ja zadowolona nie byłam. Zaczęliśmy chodzić od 1 września. Córce trudno było... Agnieszka2131 Super miejsce! (1) Super miejsce! Olimpia222 POLECAM!!! (1) Nasza córka uczęszcza do żłobka Safari dopiero od paru miesięcy, na początku... Gosia UWAGA!!!! CAŁA PRAWDA O SAFARI!!!! (1) Krótko- syn 2 razy płakał przy furtce żłobka. Oba razy były przy wyjściu...... Mama Kajtka zadowolona mama, tata i synek (1) Dziękujemy Panią/ciocią za troskliwą opiekę nad naszym synkiem. Polecamy to... Rodzice Żłobek SAFARI = doskonały wybór! (1) Wszystkim Rodzicom, którzy chcą mieć pewność, że ich Małe Szczęście każdego... mama Laurki