Najlepszy punkt opieki (1) Najlepszej rekomendacji mogą udzielić chyba dzieci :), a moja córcia nie... Agnieszka Smerfikowa Chatka (1) Drogie Mamy, z czystym sumieniem mogę polecić tą placówkę. Mój syn chodzi tu... Lidia Smerfikowa (1) Dziecku nigdy nic się nie stało, chodziło do przedszkola radośnie, dużo... mama
Miła atmosfera!! (1) Żżłobek dobrze wyposażony, rozmawiałam z bardzo miłą Panią, polecam!! Ania Polecam (1) Rowniez polecam! Wlasnie zakonczylismy edukacje w Klubiku Malinka. Serce Nas... Natalia i Michal Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synkiem, warunki są bardzo dobre,... ala rewelacja!!!! (1) moja coreczka chodzi do tego zlobka dopiero od 2 tyg a już sa wielkie... ZADOWOLONA MAMA REWELACJA!!! (1) Bardzo fajny żłobek, wystrój fantastyczny, fajna atmosfera (w tle muzyczka... flagrantia Polecam w 100% (1) Polecam ten żłobek wszystkim rodzicom. Dzieciaczki widać, że czują się tam... Eliza Polecam! (1) POLECAM! Żłobek jest prowadzony w pełni profesjonalnie, pracujące tam Panie... mama mama 3 letniej dziewczynki (1) Moja córeczka chodzi do tej placówki już od dwóch lat Jestem bardzo... mama Polecam (1) Drodzy rodzice bardzo polecam ten żłobek, jeszcze nigdy nie trafiłam do... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Zdecydowanie polecam! Opiekunki zaangażowane i oddane. Córcia ciągle opowiada... mama Juli Żłobek godny POLECENIA (1) Dlaczego ten żłobek a nie niania?, bo: - zawsze wiem, czy dziecko było... Mamuśka dwóch synów Żłobek na 6 + !!! (1) 20 lat temu moja wnuczka Kasia i 17 lat temu mój wnuk, Kuba uczęszczali do... Danusia Super żłobek (1) Jeden z najlepszych żłobków w Gdańsku. Zadbane pomieszczenia, super opieka.... swoopske matka - opinia (2) nie polecam tego zlobka !!! zdzieraja kase jak tylko sie da brak opieki nad... matka super opieka!!! (10) Moja córcia uczęszcza do Słoneczka od sierpnia 2011 teraz ma 11 miesięcy.... Marta Ogródek Motylek - (1) Mój syn uczęszcza do Motylka już 5 miesięcy, po takim okresie mogę... HANNA K. Aga - opinia (1) Moja córeczka zaczęła chodzić do żłobka gdy skończyła dwa latka. Pomimo... Aga