Podziekowania (1) GODNY POLECENIA Bardzo dziękuje Pani Dorocie Pani Kindze i Pani Paulinie i... mama Frania gorąco polecam !! (1) Chciałabym polecić ten klub malucha wszystkim niezdecydowanym mamom :-)... MaMa Łza w oku z tesknoty (1) Od wrzesnia moj synek nie chodzi juz do klubiku bo jest "za stary" 4 latka... Ela
Zdecydowanie polecam innym rodzicom!!!!! (1) "Świat Malucha" to nowo otwarty punkt,gdzie naprawdę,jest czułość troska i... mama Nie polecam ze względu na cenę oraz grubiańskie zachowanie właścicielki !!!! (5) Zacznę od tego że opiekunki (pani Asia i pani Asia) są super! czasami się... zbulwersowany ojciec Fajna atmosfera, miejsce godne polecenia (1) Sympatyczne, kompetentne opiekunki, miejsce dostosowane dla maluchów i... Asia Żłobek w Skawinie pod Krakowem ! (2) W skawinie niedawno otworzył się żłobek Chatka kilkulatka przeniesiony z... skawiniak super! (3) Jestem bardzo zadowolona z opieki w żłobku i sądząc po moim brzdącu on też.... Kamila Zadowolona Mama - opinia (1) Żłobek i opieka bardzo mi się podoba. Jestem bardzo zadowolona z tego żłobka.... Zadowolona Mama Polecam (1) Polecam wszystkim rodzicom Smerfikową Chatke, to miejsce wyróżnia... Agnieszka Polecam!!! (1) Moja córeczka chodzi z przyjemnością do tego żłobka, nie miała zadnych... Basia, mama Patrycji Polecam (1) Żłobek godny polecenia. Wszyskie "Ciocie" z ogromnym zaangażowaniem zajmują... Ania jedyny taki w Gdyni :) (1) Córka chodziła od września 2011 do sierpnia 2013 - zaliczyła dwie grupy.... 2011-2013 "Prawie" dobrze (1) A czemu prawie? Panie ciocie super, zabawa i nauka fajnie zorganizowane,... prawiezadowolona Rewelacja! (1) Rewelacja! Polecam każdemu kto się zastanawia nad tym gdzie posłać swoje... Marlena Polecamy (1) Kaspian był w kilku "punktach opieki" ale Smerfikowa Chatka okazała sie... Krzysztof Polecamy (1) Nasze dziecko chodziło przez rok do Klubiku. Byliśmy bardzo zadowoleni.... Bożena i Paweł polecam (1) Moja córka od lipca ubiegłego roku uczęszcza do Smerfikowej Chatki,jestem... ggg Polecam gorąco (1) Polecam gorąco! Ciężko w Gdańsku znaleźć drugie takie miejsce z tak ciepłą i... Kaśka Nie mam słów uznania (2) dla Pań pracujących w tym żłobku. Doskonała opieka, liczne zajęcia... babcia Iza