Super żłobek (1) Polecam w 100% żłobek Małe Słoneczka.Super opieka,jedzenie i sam klimat... Mama Sebusia Rodzinna atmosfera i wspaniala opieka (1) Serdecznie Polecam!.Wspaniała opieka i rodzinna atmosfera . Rewelacyjne... Mama Sarah-y Bardzo przyjazny Żłobek (1) Atmosfera jak w domu. Mój synek bardzo dobrze się tam czuje. I ja jestem... Agnieszka
Dzieciak uwielbia tam chodzić (1) Dzieciak uwielbia tam chodzić romalla Emilia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim synkiem. Panie bardzo miłe,... Emilia żłobek nr 4 (1) Wszystkim rodzicom bardzo polecam ten żłobek. Kiedy oddawałam syna w ręce Pań... Mama Polecam (1) Moja córeczka chodzi do Akademii od ponad roku, codziennie biegnie do żłobka... chemik Szczerze polecam (1) cztery doświadczone i sympatyczne Panie, konkurencyjna cena. uważam, że... Klient bardzo fajny żłobek :) (1) Mój synek chodzi do tego żłobka z uśmiechem na twarzyczce :) Panie Opiekunki... Edyta Wiadomość dla czujnych matek! (5) Pierwsze wrażenie super, do wyposazenia nie mam zastrzezen. Zrezygnowalam po... JosiaSamosia kojot - opinia (1) Moje dzieci uwielbiają chodzić do tego żłobka. Opieka jest bardzo dobra.... kojot Marta - opinia (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od marca tego roku i jestem bardzo... Marta Polecam (1) Moja corcia od prawie roku uczeszcza do fili żłobka na ulicy Demptowskiej.... sylwia Dziękujemy za opiekę i zdecydowanie polecamy innym rodzicom! (2) Maluszek jest stosunkowo młodym żłobkiem. Wojtek trafił tu w wieku 6... Rodzice Wojtka Polecam (1) Mój Synek chodzi do Smerfikowej Chatki odkąd skończył roczek. Najpierw w... oliska do tragedii (3) Moim zdaniem świetna placówka. a Pani lub Pan tragedia to może zastanowi sie... zadowolona Jestem bardzo zadowolony (1) Moja córka chodzi do żłobka już półtora roku nie ma jeszcze dwóch lat , a... Tatuś Rewelacja (1) Jestem mamą juz 2.5 letniego Maskymiliana.Maksiu zacząłchodzic do żlobka jak... Kasia Bezpieczna przystań dla dziecka (1) Mój malec jest bardzo zadowolony z pobytu w żłobku, bardzo lubi wszystkie... mama żłobkowicza tragedia,żenada jeśli kochacie dziecko znajdzcie inny żłobek (7) jeśli zależy wam na dobru dziecko poszukajcie innego żłobka nie koniecznie... kamil