Polecam! (1) Moje dziecko chodzi do tego żłobka od września. Jedyne co mogę napisać to to,... Mania Bardzo polecam jestem zachwycona (1) Moje dziecko chodziło do żłobka, teraz chodzi do przedszkola. Zawsze było i... Mama Majki Nie polecam (1) zwykła przechowalnia, panie robią to bo chyba muszę, miejsce nie jest... Inga
zdecydowanie polecam (1) Nicus pokochał żłobek już od pierwszego dnia.Bardzo mila atmosfera, SUPER... Mama Nicolaska Jestem bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona. Mała aż biegnie do żłobka tym samym ja jestem... Mamuśka Super miejsce dla maluszka! (1) Urocze miejsce dla dziecka;) Moja córeczka bardzo lubi chodzić do Wesołej... MAMA ALICJI ;) Miejsce godne polecenia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z żłobka "Wesoła Wyspa". Panie opiekunki są bardzo... Ola Niezapomniana Niezapominajka:) (2) Dzisiaj własnie moj synek Jacek byl ostatni dzien w zlobku:( Ryczalam jak... Sylwia K. wielkie kolczyki Pan opiekunek!!!! (1) nie wiem jak opieka ale po obejrzeniu zdjec nie podoba mi sie ze Pani... ewa świtna placówka! (1) pełen profesjonalizm, nój synek uwielbia chodzić do Calineczki :) Asia Mieliśmy szczęście, że TAM trafiliśmy! (1) Wspaniała kadra - z prawdziwym powołaniem. Bez wyjątków. Cóż można więcej... K.Misztal rewelacyjna opieka dla najmłodszych (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moją córeczką. Dziecko bardzo lubi... mama Oli POLECAM TEN ZLOBEK (1) MOJA CORECZKA CHODZI DO TEGO ZLOBKA OD LIPCA 2010 I ZROWNO JA I ONA JESTESMY... MAMA KURCZAKA Super (1) Jestem bardzo zadowolona, ale dla mnie najważniejsze jest zadowolenie i... zadowolona mama niestety nie polecam tego miejsca (1) Przykro mi wystawić negatywną opinię na temat Klubu Malucha Pippi Bardzo się... rodzice Miejsce idealne (1) Fantastyczna opieka, wspaniałe miejsce, córa doskonale się rozwija - naprawdę... lola Aneta - opinia (5) Polecam Małe Słoneczka jako punkt opieki nad dzieckiem. Panie maja podejście... Aneta Rewelacyjna opieka !!!! POLECAM!!! (1) Polecam Magiczna Przystań ! Panie , które są dla dzieci a nie dla rodziców ,... Magda Polecam (1) Mój syn chodzi do żłobka od października. Panie są przekochane, mają... Mama Huberta Jak w domu :) (1) Polecam wszystkim Mamom i Maluszkom ,miła atmosfera , rewelacyjne Ciocie,... Marta