Suuper żłobek (1) opieka, jedzonko dla dzieci, spanie, zabawy - wszystko jak w domu :-) Szwejk Ok, ale jak się dostać? (2) Na samym początku jak zapisywałam dziecko do żłobka, Pani kierowniczka była... Lawy Mama Izy - opinia (1) Serdecznie dziękuję za troskliwą opiekę nad moją Izą. Gorąco polecam! Mama Izy
Bez zastrzeżeń (1) Mój synek zaczął przychodzić do Żłobka w dniu ukończenia swych pierwszych... g POLECAM!!! (1) Z czystym sumieniem polecam żłobek Safari! Panuje tam naprawdę domowa... mama Szymka pipi - opinia (1) Chatka kilkulatka nadal działa w Gdańsku, tylko w została przeniesiona w inne... pipi DALEJ FUNKCJONUJEMY W GDAŃSKU NA CHELMIE (1) Nasza córeczka nadal NIEZMIENNIE uczęszcza do ukochanej CHATKIi, która... stały klient SUPER :) (2) Domowa atmosfera i rewelacyjna opieka! Córka cały czas tęskni za Ciocią Anią... Kartuziaki Gorąco polecam (1) Nasz młody chodzi do żłobka na dąbrówki. Przepada za paniami i często nie... Monia Polecam (1) Polecamy ten punkt. Wszystko w jak największym porządku, opieka bardzo dobra,... Agata zachwyceni rodzice (1) jestem mamą, która z bolem serca oddawała swoje drugie dziecko do żłobka...po... magda z patio rózy Super żłobek z naprawde troskiwymi opiekunkami! (1) Nasz synek chodzi od 3miesięcy do tego żłobka; ma14 miesięcy i są dni że gdy... Marek Ogólnie super, ale... (1) Moja córcia chodzi do żłobka od niedawna i wszystko jest ok gdyby nie spanie,... Ania Super polecam (2) Jestem zadowolona, moja córeczka nauczyła się tu jeść samodzielnie, załatwiać... madzia kubus (1) kubus chodzil do zlobka p.Anety rok i zarowno on i jak i my rodzice bylismy... joanna Bardzo polecam - porównując do innych żłobków Przytulny Kącik to rewelacja (1) Witam, moja córka od kilku miesięcy uczęszcza do Przytulnego Kącika.... tata Nadii Po prostu rewelacja (1) Dzis idzie tam moj drugi syn i gdybym miał polecic to tylko Żłobek nr 4!... Marcin polecam (1) przeczytałam wątki pozytywne i te negatywne, niesamowite, że najwięcej... Mama Julci super żłobek (1) moje dziecko kocha ten żłobek i nie chce mi urwis wracac do domu:):)w żłobku... Martusia ogromne dzięki:) (1) Moja córka uwielbia chodzić do tego żłobka. Od samego początku nie było... basiulat