Polecamy (1) Polecamy rodzice Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim maluszkiem, a jedzonko wysmienite.... Matka Polka Suuuuuuuuper!! (1) Moj synek chodzi do tego zlobka od jesieni 2008 i jestem mega zadowolony.... m
Żłobek przyjazny dla dziecka (1) Miła atmosfera, dziecko chętnie tam idzie, administracja w porządku, polecam. Matka Polka Zadowoleni (1) Polecam - i ja i co ważniejsze mój synek jesteśmy bardzo zadowoleni. Opieka... zadowolona mama super :) (1) moja córeczka chodzi tam od ukonczenia 5 m-ca super panie i opieka zabawy... zadowolona mama Super Żłobek, Super Pani Kierownik i obsłga no i .... Super Ciocie :) (1) Pozdrowienia od Nelki ;) A.S. Super placówka (1) Miło, czysto, profesjonalna opieka bogaty program dla dzieci naprawdę polecam Dorota Opioła SUPER ŻŁOBEK (1) Wbrew wszelkim opiniom moje dziecko nie chorowało tak wielei, miało dobrą... Iwona oczywiscie-TAK! (1) Jestem mama synka, ktory z wielkim usmiechem uczeszcza do Maluszka. Miejsce... mama Zdecydowanie polecam (1) Miła, kameralna atmosfera. Panie bardzo życzliwe, opiekuńcze i uważne.... Rodzic super żłobek (1) Polecam wszystkim rodzicom. Żłobek jest super, panie/ciocie kochają dzieci i... sylwia Supper !!! (1) Supper !!! arni Placówka godna polecenia. (1) Mateuszek uczęszcza do żłobka od sierpnia. Bardzo łatwo się przystosował w... Agnieszka i Piotr Krajczewscy super żłobek (1) serdecznie polecam wszystkim rodzicom maluszków ten żłobek, moja córka... mama Natalki Oj - ktoś nie wie czego szuka.... (1) Odnosząc się do poprzedniego komentarza - a może tak zwróci się Pani do... Marlena Karolina - opinia (1) Super miejsce dla malusińskich, cierpliwe i miłe panie, i widoczne nowe... Karolina Przechowalnia (1) Ten żłobek to niestety wielkie nieporozumienie. Grupy są mieszane, czyli... Zawiedziona Super miejsce (1) witam serdecznie mój synuś też chodzi do tego żłobka i jest godny... Elcia Magda i Darek - opinia (1) polecamy Magda i Darek