kojot - opinia (1) Moje dzieci uwielbiają chodzić do tego żłobka. Opieka jest bardzo dobra.... kojot Marta - opinia (1) Moje dziecko chodzi do tego przedszkola od marca tego roku i jestem bardzo... Marta Polecam (1) Moja corcia od prawie roku uczeszcza do fili żłobka na ulicy Demptowskiej.... sylwia
Dziękujemy za opiekę i zdecydowanie polecamy innym rodzicom! (2) Maluszek jest stosunkowo młodym żłobkiem. Wojtek trafił tu w wieku 6... Rodzice Wojtka Polecam (1) Mój Synek chodzi do Smerfikowej Chatki odkąd skończył roczek. Najpierw w... oliska do tragedii (3) Moim zdaniem świetna placówka. a Pani lub Pan tragedia to może zastanowi sie... zadowolona Jestem bardzo zadowolony (1) Moja córka chodzi do żłobka już półtora roku nie ma jeszcze dwóch lat , a... Tatuś Rewelacja (1) Jestem mamą juz 2.5 letniego Maskymiliana.Maksiu zacząłchodzic do żlobka jak... Kasia Bezpieczna przystań dla dziecka (1) Mój malec jest bardzo zadowolony z pobytu w żłobku, bardzo lubi wszystkie... mama żłobkowicza tragedia,żenada jeśli kochacie dziecko znajdzcie inny żłobek (7) jeśli zależy wam na dobru dziecko poszukajcie innego żłobka nie koniecznie... kamil Polecam! (1) Witam! Odpowiadając na oskarżenia Pani Lusi muszę zaprzeczyć.Właścicielka z... Karolina Zadowolona (1) Polecam wszystkim mamom i ich dzieciom. Opieka wspaniała. Córka chodziła do... Mika Dziękujemy! (2) Jesteśmy wdzięczni za trud włożony w opiekę nad naszym synem - od... Rodzice Stasia GORĄCO POLECAM (1) Mój Synek miał niecałe 2 latka gdy zaprowadziłam Go do Pippi klubu. Bardzo... Małgorzata B. Spokój ducha (1) Nie wyobrażam sobie innego miejsca gdzie mogłabym zostawić swoją pociechę,... Ela GORĄCO POLECAM! (1) Z czystym sumieniem moge polecić tą placówkę. Mój syn chodził do tego złobka... mama Mikołaja POLECAM (2) Jestem mamą 2 letniej dziewczynki. Długo z mężem wahaliśmy się czy żłobek to... MS Żłobek godny polecenia (1) Moja córa chodziła do tego żłobka 3 lata i rozstawaliśmy się ze łzami w... Ania z Martyną Wspaniałe miejsce, wspaniałe Panie, wspaniała opieka. (1) Przyjemna jest świadomość, że nawet niespełna roczny bobas z chęcią "chodzi"... JS POLECAM WSZYSTKIM RODZICOM (1) W żłobku jest jak w domu , profesjonalna opieka , czysto , miło i przyjaźnie.... Mama Marty