Najlepszy żłobek w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zasady zróżnicowania grup pod względem wiekowym są rewelacyjne. Mój syn jest... Elżbieta Cudowne miejsce! (1) Jestem bardzo zadowolona z klubu:) " Ciocie" naprawde są bardzo sympatyczne i... Mama super żłobek (1) Witam wszystkich Rodziców. Polecam żłobek nr 1 w Gdańsku - rewelacja. Cena... Mama Oliwci.
SUPER!!! (1) Żłobek jest świetny, panie genialnie opiekują się dziećmi, mój synek bardzo... marta pozytywe wrażenia (1) Nie miałam możliwości zobaczenia innych żłobków, więc nie zawiera elementu... Oliwia28 Polecam! (1) Córeczka mając roczek zaczęła chodzić do tego żłobka. Nie było z nią... Aga M. MAMA EWY I MARKA (1) Polecam wszystkim Rodzicom. Wspaniała opieka, super Panie i Kierownictwo,... beata Do izaa (1) A napisz dokładniej co Ci nieodpowiada. Sama mam tam dziecko i ciekawi mnie... M Kolejny, osttani już niestety rok :( (1) Witam wszytskich rodziców i dzieci, personel żłobka w nowym roku 'żłobkowym'... Rodzice Mateuszka (góra) nie polecam (1) ponure,smutne, pamietające komunę wnętrze , stare zniszczone zabawki w... izza Bardzo zadowoleni rodzice..:) (1) Ten żłobek to najprawdopodobniej najlepszy z gdańskich żłobków :) Mój synek... Rodzice Mateuszka Ś. (góra) zlobek nr 1 jest super (1) zlobek nr 1 jest super, opieka jest idealna, paie bardzo mile dzieci sa... malenstwo jestem za! (1) Drugi syn juz tam uczęśżcza. Wspaniałe i kochane ciocie zajmują się... Alina pozdrawiam (1) moje dziecko chodziło do tego żłobka i jestem bardzo zadowolna z tego powodu mama Wszystkiego naj... (1) Z okazji Dnia Edukacji Narodowej wszystkim pracownikom żłobka nr 16 życzymy... wychowankowie Wszystkiego naj... (1) Z okazji Dnia Edukacji Narodowej wszystkim pracownikom żłobka nr 15 życzymy... wychowankowie OPINIA (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem w tym żłobku.Uczęszcza... młoda mama kika - opinia (1) Moje dziecko jest alergikiem i uczęszcza do tej placówki. Muszę przyznać... kika W odpowiedzi na opinię Rodzica X (1) W odpowiedzi na zarzuty Państwa podpisującego się "X" To trochę niepoważne... Przekornu "Y" Uwaga PAPUGI (alergia) (1) Właściwie wszystko w tym żłóbku jest na swoim miejscu i tak jak być powinno.... Rodzic X