Skradziono psa rasy Boston Terrier - Gdynia Chylonia (1) W poniedziałek ok godziny 18:00 skradziono psa z posesji na Chyloni. Czarno... Telimena pilnie potrzebny (3) Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla 2 malych kotkow dziewczynka i chlopiec... Kasia Agresywne psy (7) Mam pięć psów. Wszystko zaczęło się kiedy przygarnęłam malutką cockerkę która...
Uciekła papuga (3) Z Zaspy Młyniec uciekła papuga nimfa. Jeżli macie Państwo jakąś informację... Buldog francuski (1) Witam. Czy ktoś jest może z Gdańska i poleci mi jakiegoś dobrego chirurga... czarnykubek Nie humanitarne usypianie psów (2) Musiałem u spać psa bo był chory miał 12 lat ale co to za znieczulenie podają... noris1225 uśpieńie psa (2) Dziś smutek i płacz po 12 latach odszedła nasza tina była chora na raka... noris1225 Labrador szuka panny (1) Witam.Czarny Labrador,rodowod,3latek,szuka panny ,cale Trojmiasto i okolice sejsmik Znaleziono kotkę Śródmieście/Gdańsk (1) Znalazłam kotkę w stążke przy ul. Angielska Grobla/ park Św. Barbary/... liliia.dubkovska Znaleziono psa (3) 4 maja przybłąkał się pies w Gdyni Dąbrowie/Wiczlino. Tel. 606 74 73 95 E.Bubington jeśli ktoś może pomóc zebrać pieniądze na kocią karmę... (1) Dziewczyna prosi o wsparcie. Może ktoś udostępni link do zbiórki na portalach... J. Zaginął czarny kocurek z białymi skarpetkami (5) Gdynia Karwiny: Wieczorem 08.04.2019 r. zaginął mój kocurek malina. wyskoczył... Maria psi fryzjer (1) Witam wybieram się z moim psem do fryzjera na karwinach, dokładnie do zoo... Zaginęła biała kotka. Nagroda 1000 zł! (1) W piątek 22.03 ok. 9.00 zaginęła biała kotka 10 m-cy, jest mała, zawsze... zrozpaczony Salon dla psów (3) Witam. Chciałabym zapytać czy ktoś zna może salon dla psów w Gdańsku do... Ania Ptaszniki (3) Czy znajdę tutaj innego amatora ptaszników i innych strasznych ale... pjetro1 Psiarze sprzątajcie po swoich psiorach (14) Wszędzie kupy, masakra, ciągle psy bez smyczy- w tym kraju psy mają wieksze... spacery z psami (2) cześć zbieram ekipę na spacery z psami.trojmiejski park kraj obrazowy , plaze... dorota Sterylizacja kotki Gdynia (1) Jakiego weterynarza polecacie i jak to u niego przedstawia się cenowo? Kociara Poszukiwany właściciel (1) Poszukiwany właściciel dwóch psów! Dnia 01.02.2019 na terenie Lniska 14A... Bartosz Szufel