Agresywne psy (7) Mam pięć psów. Wszystko zaczęło się kiedy przygarnęłam malutką cockerkę która... Uciekła papuga (3) Z Zaspy Młyniec uciekła papuga nimfa. Jeżli macie Państwo jakąś informację... Buldog francuski (1) Witam. Czy ktoś jest może z Gdańska i poleci mi jakiegoś dobrego chirurga... czarnykubek
Nie humanitarne usypianie psów (2) Musiałem u spać psa bo był chory miał 12 lat ale co to za znieczulenie podają... noris1225 uśpieńie psa (2) Dziś smutek i płacz po 12 latach odszedła nasza tina była chora na raka... noris1225 Labrador szuka panny (1) Witam.Czarny Labrador,rodowod,3latek,szuka panny ,cale Trojmiasto i okolice sejsmik Znaleziono kotkę Śródmieście/Gdańsk (1) Znalazłam kotkę w stążke przy ul. Angielska Grobla/ park Św. Barbary/... liliia.dubkovska Znaleziono psa (3) 4 maja przybłąkał się pies w Gdyni Dąbrowie/Wiczlino. Tel. 606 74 73 95 E.Bubington jeśli ktoś może pomóc zebrać pieniądze na kocią karmę... (1) Dziewczyna prosi o wsparcie. Może ktoś udostępni link do zbiórki na portalach... J. Zaginął czarny kocurek z białymi skarpetkami (5) Gdynia Karwiny: Wieczorem 08.04.2019 r. zaginął mój kocurek malina. wyskoczył... Maria psi fryzjer (1) Witam wybieram się z moim psem do fryzjera na karwinach, dokładnie do zoo... Zaginęła biała kotka. Nagroda 1000 zł! (1) W piątek 22.03 ok. 9.00 zaginęła biała kotka 10 m-cy, jest mała, zawsze... zrozpaczony Salon dla psów (3) Witam. Chciałabym zapytać czy ktoś zna może salon dla psów w Gdańsku do... Ania Ptaszniki (3) Czy znajdę tutaj innego amatora ptaszników i innych strasznych ale... pjetro1 Psiarze sprzątajcie po swoich psiorach (14) Wszędzie kupy, masakra, ciągle psy bez smyczy- w tym kraju psy mają wieksze... spacery z psami (2) cześć zbieram ekipę na spacery z psami.trojmiejski park kraj obrazowy , plaze... dorota Sterylizacja kotki Gdynia (1) Jakiego weterynarza polecacie i jak to u niego przedstawia się cenowo? Kociara Poszukiwany właściciel (1) Poszukiwany właściciel dwóch psów! Dnia 01.02.2019 na terenie Lniska 14A... Bartosz Szufel Czyje to psy? (2) Od jakiegoś czasu widzę trzy psy biegające luzem w okolicach lasu w Kielnie.... Majka Milbemax i inne tabl.dla kota - gdzie kupie najtaniej (2) Hej, gdzie kupujecie tanio srodki na odrobaczanie kota? Chodzi mi o sklep -... Kicka