młoda kotka rosyjska zaginęła (3) Zaginęła w Gdyni z ulicy Gryfa Pomorskiego młoda roczna kotka rosyjska... Sławek Królik rtg kręgosłupa pilnie (6) Witam. Szukam lecznicy która wykona badanie rtg kręgosłupa królika... Weronika Zaginął kot na Kamiennym Potoku (2) Zaginął kot. Wczoraj 04.08 przy ul. Wejherowska 13 w Sopocie (Kamienny Potok)... Pomocy
pilnie potrzebna klatka łapka dla kota (6) Czy ktoś może pożyczyć pilnie klatkę łapkę. Chyba ,że ktoś ma inny pomysł na... Małgorzata / fotoGrass gdzie teraz przyjmuje p. wet. Małgorzata Gafka? (3) Zauważyłam, że w przychodni koło ciapkowa nie można się do niej zarejestrować. Paulina azolla superplant (2) hej, czy ktoś ma azollę w oczku ogrodowym, albo w akwarium i może trochę... tX świnia morska (12) dostałem świnie na tygodniowe przechowanie 2 lata temu, już wtedy miała 4... weźcie ją ode mnie Spacery z psami (2) Witam cieplutko. ..szukam ludzi, którzy posiadają psy I maja ochotę na... Ania uwaga na randap (1) firma kombis idzie na łatwiznę i pryska chwasty na chodnikach randapem UL... Robert Gosc (1) Jej mąż jest prezesem Stowarzyszenia Psow i kotów rasowych szpęgawsk... Gosc Nauka czystości szczeniaka (5) Hej, czy jest tutaj ktoś kto by umiał nauczyć mojego szczeniaczka, że trzeba... Klaudia Szkoła dla psów DogProject. (1) Witam, czy jest tu ktoś kto uczęszczał do tej szkoły w Gdyni i chciałby się... zaciekawiony CZY ZWIERZAK SZKODZI? (4) O czym trzeba myśleć przy zakupie zwierzaka ? Jeżeli wyjeżdżasz komu go dasz... UNKNOW lokalziacja zaginionych zwirząt-ekspertyza wahadło,mapa,Tarot (1) Witam,  Jestem ezoteryczka z 10 letnim doswiadczeniem, zajmuje sie takze... Esma Mastify tybetańskie (1) Od wielu lat prowadzimy hodowlę mastifów tybetańskich. Jeśli ktoś chciałby... Milosz Gdańsk Stogi - zaginął 12-letni długowłosy owczarek NERO (10) Jak w temacie. Na fb znalazłam takie info. Przekazuję dalej - może ktoś z... xxxxxxxx W marcu tańsze zabiegi kastracji/sterylizacji (1) Pamiętacie/wiecie o tym? W ramach corocznej, ogólnopolskiej Akcji... AgusiaGda Szukam psiego dermatologa w Gdańsku (3) Witam Czy ktoś mógłby polecić dobrego psiego dermatologa w Gdańsku ? Marlena JUSTYNA (4) Witam przestańcie pisać bzdury na temat tej hodowli kupiłam u tej przemiłej... Pies (1) Witam.kupiłam u tej pani psa 7 miesięcy temu shih-tzu...suczkę. jestem bardzo...