gorące podziękowania (2) Serdecznie dziękuję dr. Lechowi Chramędze za stworzenie zespołu tak... P. Wierucki Dziękuję i naprawdę polecam!! (1) Bardzo dziękuję za leczenie naszej zezowatej Zyzi :) Od samego początku... Marta Pełna profeska (1) Bardzo miłe i profesjonalne podejście do pieska. Polecam wszystkim którzy... Coco
swietne podejscie do zwierząt (1) Byłam z moim czworonogiem po raz pierwszy, świetne podejście do zwierząt... EWA Ostrzeżenie (1) Niestety z przykrością stwierdzam, że spotkał nas straszny zawód. Zaufaliśmy... właściciel labka UŚMIERCILI MI PSA (1) 21 lutego 2010 roku około godziny 17.00 z polecenia Pana Jacka B.(lecznica w... Poli Wspaiala doktor (1) Pani dr. Tomczak wspanialy czlowiek ,ktory podchodzi do zwierzat z wielkim... IWONA Szczerze polecam!!! (1) Chodzę do tej przychodni z moim kocurem, powiem krótko: profesjonalizm... Natalia świetne (1) Dwie bardzo miłe Panie weterynarz ze świetnym podejściem do kotów (mój kot,... alicja Nati - opinia (1) Lekarze są super podejście do zwierząt również 2 nasze yorki zachorowały na... Nati Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej kliniki. Profesjonalizm w 100 procentach... Paulina darek - opinia (1) jestem jednym z wielu klientów salonu"Rita".Wyrażam swoje zadowolenie ze... darek Wszystko na wielki plus (1) Nie znam innego gabinetu weterynaryjnego w trójmieście z tak ciepłym i... Majka Super lecznica (1) Po prostu rewelacja: profesjonalne podejscie, skuteczne leczenie i niedrogo... majkel Najlepsza lecznica !!!!!!! (1) Nie spotakałam sie jeszcze z takim podejściem do zwierząt i ich właścicieli... Magda Bielas Pełne uznanie (2) Z moim 16-letnim pieskiem chodziłam od trzech lat po weterynarzach, którzy... Marianna Jakubowska Godni polecenia (1) Pani doktor Tomczak jest doskonałym weterynarzem widać ze to co robi dla... Stały klient Wspaniali lekarze! (1) Za każdym razem, kiedy się zjawiałam w lecznicy-nie ważne czy z psem czy z... Pacia Polecam! (1) Do Pani Izy trafiliśmy przez przypadek. Ciepłe przyjęcie oraz bezstresowe... Andrzej w sterylizacji są bezkonkurencyjni (1) Zdecydowaliśmy się poddać nasza suczkę zabiegowi sterylizacji, wybraliśmy... Marika