Bardzo dobra lecznica (1) Po prostu - uratowali mojego psa i tyle. Duża cierpliwość do właścicieli i... Beata Bardzo duży plus (1) Świetna obsługa, bardzo dobrzy lekarze, a co najwazniejsze nie biora... amator Świetna lecznica (1) fachowosc na pelnym poziomie, podejscie do pacjenta idealne. nawet kicia... mk
Fachowość (1) Super podejście do zwierzaczków, pełen profesjonalizm! Ceny bardzo... marzena Sin - opinia (1) Leczę u p Popławskiego ok roku. Ciepło, miło, spokojnie, bez stresów, nerwów,... Sin lekarz z powołania (1) dr Irzyłowski jest bardzo dobrym specjalistą z super podejściem do zwierząt.... miłośnik psów profesjonalny (1) profesjonalny ze świetnym podejściem. polecam d. profesjonalne podejście (1) jestem bardzo zadowolona z usług w tej przychodni, a zwiedziłam nie jedną...... Maria SUPER!!! (1) Jestem właścicielką niesfornego Balbina (Berneńczyka). Przed podstawówką nie... Agata rewelacja (1) rewelacyjne podejscie do psiaka :) B Dziękuję :) (1) Dziękuję za wyleczenie mojej suni :) Zuza POLECAM (1) Bardzo miła obsługa, właściwa diagnoza, niskie koszty leczenia. Polecam Marcin NIEPOLECAM !!!!!! (1) Personel może i sympatyczny ale chyba niezbyt sie zna na rzeczy. Po wykonaniu... Giri Rewelacyjny salon :) (1) Idealne podejście do klientów oraz do czworonogów:) odrazu widać, że panie... Kiara ;) Kicia miała opieke podczas Naszego wyjazdu (1) Polecam -mila dziewczyna zaopiekowała sie naszym maleństwem.Bez obaw zostawie... Dominika R. Super (2) Parokrotnie korzystałam z usług Pana Doktora. Widać po kolejce w poczekalni,... Klaudia Ania - opinia (1) Nie polecam tego weterynarza. Prawdopodobnie pracują tam dwaj Panowie więc... Ania Ania - opinia (1) bardzo dobry weterynarz i niedrogo sobie liczy. Ania WIELKI POZYTYW (1) Wyjechaliśmy na Święta i musieliśmy zostawić naszego pupila. Zgadzamy się w... Będziemy stałymi klientami polecam (1) ja również trafiłam do p. izy z moim z yorczkiem Tofikiem, polecam w 100%... Agnieszka D