polecam (1) zaangażowanie, oddanie sprawie, dyspozycyjność nie ważne czy święta czy nie.... syr Szkolenie obowiązkowe!!!!!!:) (1) Szkoła warta polecenia. Pani instruktor posiada ogromną wiedzę, która potrafi... Max ZDECYDOWANIE POLECAM (1) O salonie dowiedziałam się od znajomej,która jest klientką od samego poczatku... Anna
Ja i mój piesek (1) Trafiłam do p.Izy z moim Yorczkiem Toficzkiem dzięki opiniom na forum. Piesek... Zuzanna Niweiadomska Polecam (1) 100% fachowość, doskonały kontakt ze zwierzakiem i właścicielem pupila, co... Anna Gostomska ... (1) Za pogłaskanie i zmierzenie temperatury kotu wystawiono rachunek 60 zł,... Anna S. Polecam (1) Profesjonalnie, sympatycznie, niedrogo.Rewelacyjne podejście do zwierząt.... Ana Dziękuję (1) Dziękuję obu panom za próbę ratowania kociaka. Mimo iż od razu stan był... klientka najlepsi!! (1) świetna, fachowa obsługa, cudowne podejście i do chorego zwierzaka i do... Tuśka dzięki (1) Powiem tak - na przycięcie paznokci dla psa z powodu cen raczej nie polecam... ja super! (1) mam jednego weta blisko domu ale jak sie okazuje nadaje sie on tylko do... lil Rewelacja!!! (1) Super profesjonalizm, fachowe doradztwo. Miła obsługa, śliczny salonik,... Sylwia Siedlar Polecam!!! (1) Profesjonalne podejście do zwierząt. Obsługa przesympatyczna i potrafiąca... Kotylda Bardzo polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim.tę przychodnię. Jestem właścicielką 6 miesięcznego... monika polecam (1) Bardzo polecam,super podejście do pacjentów,mojemu psu poprawiono jakość... właścicielka Kacpra -setera :) (1) SALON GODNY POLECENIA,NA PEWNO TAM WROCIMY PROFESJONALNE PODEJSCIE,MILA... EWKA goraco polecam (1) bedac klientem innych salonow dla psow zawsze zastanawialem sie jak moj... michu Nasz szczeniak żyje i ma się dobrze... (1) ...choć przeżyliśmy chwile grozy i rozpaczy. Zadzwoniłam w niedzielę... K&P najlepsi w trójmieście !!! (1) wspaniali ludzie o cudownym podejściu zarówno do zwierząt jak ich... Dolores Polecam !!! (1) Profesjonalna obsługa,wspaniałe podejście do zwierząt .Szczerze polecam... Monika