Polecam (1) Wielokrotnie korzystałem z usług tego gabinetu lecząc moje dwa psy. Podpisuję... Janusz piękny pachnący kot (1) czarny pręgowany egzotyk Romeo Jantar*PL- stały klient został pięknie... asik BOŻENA - opinia (1) Polecam wszystkim , naprawdę warto BOŻENA
leczenie kota (1) doktor tak usunal kamien nazebny ze kamien nadal jest wyrwal zeby i kot w... bozena SUPER SALON (1) Bardzo miło i profesjonalnie. Pani poradziła sobie nawet z zaniedbałym... Mini-west-Sopot Brawo! (1) Zakładzik naprawdę godny polecenia. Prowadząca bardzo komunikatywna i widać,... Eugeniusz Kopecki Zadowolenie w 100% (1) Pani Iza ma rewelacyjne podejście do swoich małych futrzanych... ania3m tragedia! (4) Moj pies niefortunnie polknal pilke gumowa, no i pierwsze co pojechalam na... Goska P. REWELACJA! (1) Byłam u Pani Ewy z moim psiakiem pierwszy raz i jestem zachwycona. Mój pies... Karina Polecam (1) Bardzo sympatyczne Panie, całym sercem oddane pracy. Jestem mile zaskoczona... Agnieszka Polecam :) (1) Pan Kończak jest świetny!!! Lecze tam mojego kotka i pieska od 6 lat i jestem... Pati Super! (1) Bardzo miło, profesjonalnie, zwierzak zadowolony i ja też! Dorota super weterynarze (1) Ja rowniez jestem stala klientka tej lecznicy, a raczej moj pies. Chodze tam... Snupi Zdecydowanie godna polecenia (1) Normalnie leczę zwierzęta w także polecanej przeze mnie lecznicy na Bitwy... Anna P. Solidna jakość. (1) Rybki sa na prawde oszałamiające. Jeśli jest sę miłośnikiem piękna a... Barbara Dziękuję (1) Mój 17-letni pies od 2 lat choruje na raka.Jestem przekonana,że tylko dzięki... Jasia Duży pozytyw (1) A ja mam bardzo dobre zdanie o tym szkoleniu:) Mój pies ma już 13 lat, więc... ja Serecznie polecam (1) Pies doskonale ulozony-posluszentwo. Z bojacego szczeniaka treser uczynil psa... Kasia Rewelacja (0) Serdecznie polecam. Byłem z Westem Etną, pomimo bardzo dużego zarostu pieska,... Mateusz