Weterynarz doskonały (1) Dr Bielska (Szymańska) wyciągnęła naszego królika z poważnych tarapatów... tatmic Pani, która uratowała mi kota!! (1) wielkie serce wielki profesjonalizm barbara Dziękuję (1) Po moim piśmie napisanym do kierownictwa Kliniki - są rezultaty dziękuję iwona truszkowska
Serdeczne podziękowania (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Doktora Ratajskiego za pomoc, poradę,... Aleksandra Koprowska Gorąco polecam (1) Profesjonalne podejście do pacjenta, trafna diagnostyka i szybko podjęte... Milena Nie polecam (1) Od niedawna posiadam kota przygarniętego ze schroniska . Podczas wizyt z... Filip rewelacja! (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa, rewelacyjne podejscie do psa i... yorkczyca :-) doskonały lekarz (1) Od ośmiu lat Pani Doktor Bożena opiekuje się moimi yorkami.Początkowo Kingą... Jadwiga Plewa profesjonalne podejście (1) Mój pies nigdy tak spokojnie nie znosił wizyty u fryzjera,jestem bardzo... Magda Bardzo polecam! (1) Byłam z moim psiakiem na usunięciu guzka po kleszczu. Zabieg wykonany bardzo... Basia i Brutus dziękuje za uratowanie życia (1) jak w temacie ,krótko i na temat jeszcze raz dziękuje Abi GORACO POLECAM !!! (1) GORĄCO POLECAM TEN GABINET !!! MAM DWA KOTKI I DWA PSY, BYŁAM JUŻ W WIELU... KOCIARA Nie polecam (1) Byłam z chorą świnką morską, aby zweryfikować diagnozę pierwszej weterynarz.... bjetris najgorsza lecznica z jaką sie spotkałam (1) z tą lecznica mam same złe doświadczenia, a doktor R. jest zdecydowanie... załamana!!! polecam (1) chodzę tam z moim goldenem i zawsze jestem zadowolona , z trymowania itd z... agag Salon godny polecenia (1) Pani Magda bardzo troskliwie zajęła się moim pieskiem,jestem pełna podziwu... Klara Polecam tą lecznicę! (1) Podejście personelu bardzo fachowe i z dużym zaangażowaniem. Warunki lokalowe... Przemysław Oiński superdoktor Jerzy (1) Opiekuje sie moimi kocurami od dawna, ma wielkie serce i świetne podejście do... abakus świetna przychodnia (1) od wielu lat korzystam z tej przychodni, nigdy mnie i mojego pieska nie... Asia U cioci Małgosi :) (1) Korzystam z gabinetu od bardzo wielu lat, mam psa i kota. Oba moje rudzielce... ilona.k.