Polecam (1) Z całą pewnością jeszcze odwiedzimy to miejsce. Pies obstrzyzony tak jak... Karola Miejsce godne polecenia (1) Sympatyczna, profesjonalna obsługa z dobrze wyposażonym salonem - miejsce... Wiesocki Profesjonalna i przyjazna zwierzakom przychodnia (1) Rewelacyjna przychodnia weterynaryjna, usytuowana w środku dużego osiedla.... CP
Buldożki francuskie - opinia (1) Jest takie powiedzenie miałeś być moim bratem a zostałeś moim katem to się... Buldożki francuskie Polecam (1) Witam jestem stala klientka pani Ewy i zawsze jestem zadowolona z uslugi.... Karina Polecam Profesjonalny Wet. (1) Zmienilem weta gdynskiego... na Pana Jaroslawa Konczaka i moge powiedziec ze... Bart Wybralem ta lecznice kierujac sie pozytywnymi ocenami co bylo bledem. (1) Ogolnie wszystko zapowiadalo sie super. Obsluga bardzo fachowa diagnoza i... Bart KasiaM. - opinia (1) Lekarz którego śmiało można polecać innym. Dr Filipowicz to człowiek... KasiaM. Polecam!! (1) Szczególne podejście do małych zwierzątek futerkowych. Bez umawiania na... klementyna Fachowcy z sercem i pasją. (1) Wspaniała Lecznica prowadzona przez dobrych lekarzy weterynarii. Pełny... Właściciel Szkota Raccoon - opinia (1) Opieka jaka obdazyli Zwierzaka poprostu sciela mnie z nog. Odwiedzalismy ich... Raccoon Tak tak ! (1) Cóż tu dużo pisać - Panowie dają rade : ząbki czyszczą koncertowo(odkąd... B. Polecam Salon u Łapy (1) Moja sunia była przygotowywana w salonie do wystawy. Sama w sobie jest... Ania Pełen profesjonalizm (1) Byłem w sklepie z wnuczką, żeby kupić prezent - wymarzonego chomika. Pani,... Heniek Wspanialy weterynarz (1) Pani Gólcz to świetny lekarz z wielkim sercem dla zwierząt. Wszystko... Buka :) (1) Mój Afganek bardzo dziękuje za profesjonalną obsługę. To była nasza... Ewa polecam (1) psiaka obejrzano dokładnie, zbadano, polecono karmę, udzielono porad... Danuta Wadliwa diagnoza (1) W/w lekarz polecany przez wszystkich wg mnie jest przereklamowany,... Gdynianin Polecam (1) Szczerze polecam przychodnie, akurat w moim przypadku nie było wcześniej... AW Joasia - opinia (1) Z moimi zwierzakami chodzę do p. Bandury od wielu lat i nigdy się na nim nie... Joasia