Asia - ocena (1) Polecam serdecznie. Pozdrawiamy z Poznania essagroomer.pl Asia As - ocena (1) Ostatnie strzyżenie oceniam bardzo źle, Pomimo ustaleń przed usługą... As Krzysztof - ocena (1) Polecamy ! Jesteśmy klientami od lat - nasz Czaki zawsze ladnie ostrzyżony,... Krzysztof
Anna - ocena (1) U mojego pieska fryzura Super piesek zadowolony pachnący pięknie obcięty !... Anna Tomasz - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla psa i kota. Ludzie pracujący tam prowadzą ten salon z... Tomasz Natallia - ocena (1) Przeprowadzono badania krwi i moczu kota. Z nieznanych powodów testy były... Natallia Manka - ocena (1) Super kontakt, obsluga, troska, empatia. Manka Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy - ocena (1) Pani dr Iwona operowała naszą Lunkę, pełen profesjonalizm, super miła... Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy Natalia - ocena (1) tragedia!!! Wstydzę się wychodzić z moim psem z domu. Natalia Gabriela - ocena (1) bardzo jestem zadowolona polecam Gabriela Teresa T - ocena (2) Dziękuję za opiekę nad moją sunią. Wróciła wybawiona i bardzo zadowolona. Teresa T Emi - ocena (1) Omijać!!!!!!!! Nie polecam !!!! Tylko kasa kasa kasa brak empatii !!... Emi Kamil - ocena (1) Świetny psi fryzjer! W końcu udało się znaleźć odpowiedniego groomera dla... Kamil Cala - ocena (1) Pani Sylwia jest weterynarzem z powołania. Jest prawdziwym zwierzolubem, ma... Cala Agnieszka - ocena (2) Dzień dobry, oddajemy naszą Maggie pod opiekę Pani Liliany od 5 lat i zawsze... Agnieszka Karolina - ocena (1) Szczerze polecam. Opieka nad psem przerosła nasze oczekiwania. Pani dzieliła... Karolina r - opinia (2) Czy ktoś wie co stało się z FriendlyVet? Zamknęli się z dnia na dzień. r Dee - ocena (1) Co do samych usług nie mam zastrzeżeń, do zwierząt podchodzą z miłością i... Dee Anna - ocena (1) Dr Zalewski oraz Dr Marta to lekarze z powołania serca i duszy, i to w... Anna Natalia - opinia (1) Świetni fachowcy , uratowali mojego psiaka! Operacja w pełni się udała psiak... Natalia