Magda - opinia (1) Najlepszy klinika z super zespolem, dr Bandura uratował mi psa od śmierci już... Magda A - opinia (1) Fachowa i troskliwa opieka lekarzy oraz przyjazna atmosfera sprawiają, że... A Marzena i Karol - opinia (1) Dziekuje P. Izuniu za strzyzenie naszej Agatki przez prawie 16 lat . I... Marzena i Karol
Monika - opinia (1) Widać dobrze utrzyamne miejsce i ciepłą atmosferę. Polecam Monika Ewelina - opinia (1) Domowa opieka, czysto i miło, polecam serdecznie ! Ewelina czworonóg - opinia (1) Otwartość i komunikatywność pani Ani skłoniły mnie do pozostawienia swojego... czworonóg Piotrek - opinia (1) Polecam, świetny kontakt z Panią Anią. Piesek zadowolony Piotrek Dominika - opinia (1) Polecam z całego serca to miejsce. Piesek ma gdzie się wybiegać poza dlugimi... Dominika Mimi - opinia (1) najlepsi, chodzę tam z moimi pieskami od chyba 30 lat, Mimi Piotr - opinia (1) Profesjonalizm i doświadczenie w każdym calu. Piotr Konrad - opinia (1) Fachowa opieka. Polecam Konrad Piotr Małkowski - opinia (2) Mam wielkie zaufanie do Pani Liliany i jej hotelu dla psów. Polecam to miejsce. Piotr Małkowski Andrzej - opinia (1) Mam psa Bolka boksera.Ugryzł go wilk (owczarek niemiecki), w ten sposób że... Andrzej Bozena Kuropatwa - opinia (1) Bardzo bardzo dobry lekarz przecudny człowiek Pani dr ma ogromne serce do... Bozena Kuropatwa Magda - opinia (1) Polecamy :) byliśmy z owczarkiem niemieckim i psim staruszkiem - mega... Magda Hania Sobisz - opinia (1) Kolejny raz ze spokojem zostawiłam moje dwa jack Russell teriery i psa córki... Hania Sobisz Alicja - opinia (2) Bardzo profesjonalne szkolenie, w miłej atmosferze. Rzeczowo przekazana... Alicja Kaśka - opinia (1) Super - polecam. Korzystamy z usług już wiele lat Kaśka Sebastian - opinia (1) Weterynarz z powołania. Dają radę z trudnymi przypadkami. Podejście do... Sebastian Wojciech Widzicki - opinia (1) Przyjechaliśmy do kliniki w nocy z psem z podejrzeniem zablokowania jelit... Wojciech Widzicki