Wojciech Widzicki - opinia (1) Przyjechaliśmy do kliniki w nocy z psem z podejrzeniem zablokowania jelit... Wojciech Widzicki Elisa - opinia (2) Bardzo chcialam podziekowac za opieke nad moimi pieskami. Sa to dwie... Elisa Aga M. - opinia (1) Bardzo dziękujemy, pełen profesjonalizm. Aga M.
Maciej - opinia (1) Jedyny lekarz do którego pies lubi iść. Nie wiem co w sobie ma, ale zwierzaki... Maciej paulina - opinia (1) Polecam, odaliśmy naszą 5 miesięczna sunie na weekend, wróciła Super... paulina Aleksandra - opinia (1) Pies bezstresowo ocenił pobyt to największa rekomendacja , na pewno powtórzę... Aleksandra Ewa - opinia (1) super podejście do zwierząt, super sprzęt, ceny przystępne, jest też szpital... Ewa Natalia - opinia (1) Pani bardzo zaangażowana w życie pieska z dużym doświadczeniem. Zostawiłam... Natalia Maja - opinia (1) klinika może i tak, bo przychodząc z pieskiem lekarz proponuje najlepiej... Maja Pashko_BY - opinia (1) Very nice service. Using it constantly. The dog is very happy to stay Pashko_BY Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Bardzo sympatyczna atmosfera. Polecam. Joanna Marta - opinia (1) Trafiliśmy dzisiaj z naszym młodym pupilem po zjedzeniu 30 pestek czereśni,... Marta Weronika - opinia (1) Odbyłam kurs i jestem bardzo zadowolona, zdobyłam dużą wiedzę praktyczną jak... Weronika Grzegorz - opinia (1) Słowa wdzięczności dla Panów Adama i Pawła Makowskich lekarzy z gabinetu... Grzegorz Hanka - opinia (1) Moja psinka już dwukrotnie korzystała z opieki Pani Joli. Piesek zadowolony,... Hanka Liliana Berdys - opinia (1) trafiłam do naprawdę wspaniałej przychodni weterynaryjnej, A korzystałam już... Liliana Berdys BASIA - opinia (1) Jesteśmy już z tym hotelem długo ,opieka super,pani która zajmuje się... BASIA Klient - opinia (1) Malutka lecznica na tyłach kompleksu handlowo-usługowego. Niewygodne dojście.... Klient Patryk - opinia (1) zostaniecie z butelkami " To ja się pytam co to za podejście? Lekarz powinien... Patryk Magdalena - opinia (1) Pani Maria. Lekarz z powołania. Pani bardzo emtapytczna, miła kotkiem z... Magdalena