alergolog dziecięcy raz jeszcze

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
dr Onasz-Manitius - czy ktoś może ją polecić dla 2-letniego dziecka?
albo innego alergologa dziecięcego ale w Pruszczu Gd. lub w Gdańsku i prywatnie, bo nie mam czasu czekać długo na wizytę

a i od razu odpowiem, że użyłam wyszukiwarki, ale tam dużo o lekarzach z Gdyni lub wątki są dość stare
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: alergolog dziecięcy raz jeszcze

my chodzimy do lux med do dr Gaseckiej bardzo fajna
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Onasz-Manitius, moge polecic, ordynator oddzialu dzieciecego na zaspie do tego alergolog, duze doswiadzcenie, ciepla mila, jak trzeba kieruje dalej, nas skierowala do Bydgoszczy do prof. Szaflarskiej, wczesniej zadzonila do niej miejsce mielismy na nastepny dzien,

Prowadzila nas od roku do 2, teraz czasem konsultuje, prowadzila nam tez Hanie jako nowowrodka,
Nasza pediatra, dr Sowa czesto sie z nia konsultuje w sprawie naszych coreczek, wiec mysle ze godna polecenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Ewa Wołowska tel.604869742 przyjmuje na Morenie

dr Andrzej Marek tel.5203226 okolice Akademii Medycznej, nie jest alergologiem, ale zna sie na tym dobrze

Polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno w medivec w Pruszczu przyjmuje dr. Kapiszka, ordynator alergologii z polanek, wiecej info tu http://www.medivec.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 238

dzięki dziewczyny :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Leczyłam u niej 6 miesięczną córkę. Mi pomogła, córka z bliznami ale "wygląda",normalnie funkcjonuje. Wcześniej niż do niej trafiłam lekarze ręce rozkładali i traktowali córkę jak królika doświadczalnego. Córka nadal jest u niej leczona. Pierwszą wizytę(bardzo szybko) miałam prywatną a teraz na NFZ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam dr Bozenę Kujawską-Kapiszka!!! Ona pierwsza rozpoznała przyczynę częstych zapaleń oskrzeli i płuc u mojego synka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawa jestem, za co dostałam tyle minusów w informacji, że dr Kapiszka przyjmuje w przychodni w Pruszczu ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

mami80. Witam, można zapytać co było przyczyną częstych zachorowań u synka? z góry dziękuję za odpowiedź. E. Miotk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

Szukam endokrynologa od Hashimoto (16 odpowiedzi)

Witajcie - szukam endokrynologa specjalisty od Hashimoto- zmieniłam już 6 w ciągu 10 lat leczenia...