mamy lipcowo - sierpniowe 2017 (2)

Zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciesze się ze u nas temat imion mamy z głowy :-) w sumie to mieliśmy je wybrane jeszcze zanim zaczęliśmy "działać " :-)
Co do wyprawki to ja sporo rzeczy mam po córci ale wiadomo ze jak będzie chlopak to trochę nowych rzeczy trzeba. Ale nie kupuje jeszcze nic żeby nie zapeszac ale też czekam na wiosne bo nie chce mi się z domu wychodzić w taką pogodę :-)

No właśnie, imię :) Ja nie znam płci, może jutro się dowiem. Jeżeli chłopak to mamy kilka imion wybranych, które podobają się mi i mężowi także nie będzie problemów, no ale jeśli dziewczynka to zupełnie bez pomysłu, mąż zanegował wszystkie moje propozycje, ja jego, imiona dla dziewczynek, które się nam podobają są już w najbliższej rodzinie i nie chcemy powielać, ciężki orzech do zgryzienia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spokojnie masz czas. :) Ja mam troche po córce rzeczy, ale sporo będę musiała kupić (np. wózek). Nastawiam się na zakupy wiosną.
Ja mam termin na 03.07. jednak, rodzić będę w Redłowie i jeśli potwierdzi się w sobotę to syn :) Nad imieniem się zastanawiamy na razie.

Właśnie mi też się tak ciągle wydaje, że jeszcze dużo czasu :) a tu jakby nie patrzeć, zaraz połowa ciąży

Ja tez jeszcze nic nie mam, dzis kupilam kilka body i skarpetki i narazie nic wiecej. Jeszcze chyba mam czas :)

Dziewczyny mam do was pytanie, bo nie wiem czy tylko ja jestem taka zacofana, czy jeszcze wszystko w normie ;) Jak z waszymi wyprawkami, bo ja nie mam kompletnie nic, ani łóżeczka, ani wózka, nawet przysłowiowych skarpetek dla dziecka nie mam :)To mój pierwszy dzidziuś, więc na wyprawkę po starszym rodzeństwie nie ma szans . Czy waszym zdaniem to już czas na kompletowanie wyprawki? Zupełnie nie wiem jak się do tego zabrać, jakie rozmiary ubranek kupować.

Duzo nas :) super :)

jak uda się nam uzupełnić więcej to poustawiam nas wg daty porodu żebyśmy mogły wspólnie wyczekiwać :)

kate
Madlenn69 29. 06
Lu
asienka16 28.07 Zakoniczyn
anixx 04.08 Kowale
ygrex 14.08 Chylonia
Mara_Jade 5-7.07
Basia 7-9.07 Piecki Migowo
kas 11.08
Asia 5.07
Larisa35
pszczoola 29.08 Chełm
Karola 13/17.07
kitti25 24.07
drosera 25.08
Aska84 29.08
Nataliapriwer 8.07 Wrzeszcz
Kasia 13.07 Orunia Gorna
domikaj
Magda 8.08
Ana
Kasq90
mama
kala

Inne tematy z forum

Naprawa zabawek (11 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

co myślicie o mieszkaniach w Falowcu (72 odpowiedzi)

mam zamair kupić mieskzanie i zastanawiam się nad falowcem

Mały pokój dla dziecka (50 odpowiedzi)

Witam, proszę o porady, podzielenie się opiniami na temat czy 8-metrowy pokój dla dziecka jest...