manicure hybrydowy

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe
ktoś robił? poleca? jakie ceny? zastanawiam się mocno. Czy po 2 tyg zmywa się go i kładzie nowy, czy też tylko uzupełnia? może w okolicy Przymorza ktoś robi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: manicure hybrydowy

Witaj,ja co prawda jestem z Gdyni..ale napiszę Tobie jak to wygląda..

lakier hybrydowy Shellac (oryginalny) trzyma nawet do 3 4 tyg.Zmywa się go najlepiej czystym acetonem. (10 min i lakier usunięty) Hybrydów się nie uzupełnia.. Warto bo czas wykonania krótki bo do godziny a trwałość niesamowita, zero odprysków i smug.

Polecam jest to zabieg bardzo na czasie teraz a i efekt świetny..wystarczy odtłuścić płytkę ("bez szorowania po płytce pilnikami...")u mnie manicure hybrydowy ma produktach Shellac to koszt 70 zł.
ale cena w Trójmieście klaruje się od 50 -120 nawet.

Ważna jest też jakość produktu ,która świadczy o trwałości lakieru na paznokciach.

nadmienię ,że tym sposobem można zrobić zarówno kolor ,zdobienia, jak i french... .Wiem jednak, że nie wszystkie gabinety robią french.

świetna też opcja na stopy np...Ja osobiście na stopy zawsze kładłam żel..szczególnie french
ale odkąd pracuję na Shellacu czas pracy skrócił się o połowę ,a jakość i wygląd ?? pierwsza klasa.. Polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

SUN NAILS, A POWIEDZ, CZY PAZNOKCIE NIE NISZCZĄ SIĘ OD MOCZENIA POTEM W TYM ACETONIE ?

zawsze się niszczą a raczej skóra się wysusza...już kiedyś gdzieś to pisałam...na forum
ale tutaj nie moczę w acetonie tylko nakładam na wacik i równo przyczepiam do płytki..staram się omijać skórę, Shellac na szczęście szybko puszcza wiec...zaraz po zastosowaniu wcieram olejek nawilżająco- odżywczy..
Niestety nie ma innego sposoby ściągania..jest jeszcze frezarka...ale do tego NIE polecam.

nadmienię ,że KAZDA CHEMIA nawet zwykłe lakiery i zmywacze nie są obojętne dla płytki...i skóry...tak jak wszystko

polecam szczerze.na stopach trzyma sie wlasciwie do zrosniecia :)
w gabinecie na starym miescie 55zl.
tel 600032309 gdansk

rewelka! trzyma bardzo mocno. French miałam 3 tygodnie.
Sunnails wszystko ładnie wytłumaczyła.
Ja mam robione lakierem firmy Shellac. Koszt manicure tam gdzie robię, to 80 zł.

a jak robie sobie sama paznokcie zelem i akrylem oraz jedwabiem poradze sobie z tym manicure hybrydowym jak gdzies poczyta sie jak go sie robi czy to bardziej skomplikowane ?

asienka nie jest skomplikowane :-)

Manicure Hybrydowy na Twoich paznokciach krok po kroku:

* opiłowanie i nadanie kształtu paznokciom
* odsunięcie skórek,odtłuszczenie
* nałożenie bazy (utwardzanie UV)
* nałożenie koloru x2(utwardzanie UV) także french
* nałożenie warstwy ochronnej (utwardzanie UV)
* wmasowanie olejku pielęgnacyjnego

a to wszystko w maksymalnie 45 minut:-) ze zdjęciem starych do godzinki.

ajeczka super wybór shellac jest najlepszy.

nadmienię jeszcze ,że po ostatniej warstwie lakieru przemyć cleanerem i wtedy olejek

ja wykonuję manicure hybrydowy za 70zł (do końca sierpnia promocja 10% czyli teraz 63zł) w Pucku na ul.Aleja Lipowa 12
http://www.sekret-piekna.pl

ja chodzę do salonu w Gdańsku Głównym Jacques Andre do P. Basi, za jeden kolor płace 80zł za frencha 90zł, ale naprawdę wytrzymałość produktu jest super, a zawsze miałam kruche łamliwe paznokcie. Teraz nie muszę się martwić o wygląd moich paznokci, usługę wykonuję co 3-4 tyg. A poza tym na jakość salonu, to naprawdę ceny usług nie są wysokie:) Polecam. Gosia

ja chodze na manicure hybrydowy do gabinetu w Gdyni redlowie, batalionow chlopskich 12, tel 793605012. Ta pani pracuje na marce OPI, slyszalam ze jednej z pierwszych ktore wprowadzily hybryde. Maja super kolory. A przy okazji chodze tam na zabiegi bo mam trądzik

Ja robilam w zeszlym tygodniu w salonie Marilyn na Przymorzu na Jagiellonskiej 8 (jesli dobrze pamietam pani Ola). Jestem bardzo zadowolona, zrobione super. Za french firmy Shellac zaplacilam 70, wiec niedrogo, kolor jest taniej, ale dokladnej ceny nie pamietam. Jesli jestescie z Przymorza to polecam.

To zastanów się czy 60 czy 70 w różnych miejscach piszesz inaczej

Ja zapraszam do Gdyni Shellac CND kolor 70 french 80
wykonanie 100% perfekcji zwłaszcza przy skórkach

http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl

Ja robilam na ul Gospody, salon Bellesa. Akurat jest promocja i zapłaciłam 59 zł, za Shellac!!! Jestem bardzo zadowolona, super efekt :)

ja robiłam do pewnego momentu w salonie, ale uznałam, że w sumie taniej mnie wyjdzie samodzielne ogarnięcie tematu. kluczem są dobre lakiery hybrydowe, a do nich odpowiedni sprzęt i trochę cierpliwości do nauki :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie - warto ogarnąć temat samodzielnie, zwłaszcza że regularne nakładanie hybryd w salonie nieźle rujnuje budżet. Ja mam tego pecha (albo i szczęście), że mi strasznie szybko rosną paznokcie i nic mi po tym, że hybryda trzyma 3 albo 4 tygodnie, bo ja po półtora - max dwóch tygodniach mam już duży odrost. Wiem że niektórym kobietom to nie przeszkadza, ale dla mnie to wygląda paskudnie :P Teraz robię sobie w domu, lakierami Semilac. Bałam się że to będzie trudna nauka, ale okazało się, że jest to dla mnie dużo łatwiejsze niż malowanie zwykłymi lakierami.

Też robię sobie sama hybrydy i jest to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. Zwykle ściągam je po dwóch tygodnia, bo również bardzo denerwuje mnie odrost, ale to i tak znacznie dłużej niż zwykły lakier, który zwykle musiałam zmyć po trzech dniach... Niedawno dostałam lakier hybrydowy 3w1, nie trzeba nakładać bazy, ani topu, wystarczy jedna warstwa lakieru i gotowe! Muszę go wypróbować :)

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (137 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...