Re: maszynki do golenia flexifront-courlux - ktoś wie?
Witajcie.
jakiś rok temu dzwonili do mnie także w sprawie tych maszynek.. Najpierw się zastanawiałam, ale dałam się namówić, uprzejma Pani ;) powiedziała mi, że zapłacę jedynie za przesyłkę ok.15zł (i faktycznie tak było) dostałam tak jak mówiła - maszynkę i zapasową wymienną końcówkę. Maszynka była po prostu - rewelacja. Nie zacinałam się nią i do tego można ją było używać nawet 3 m-ce, świetne ostrza itd.
Pani także wspomniała, że za pół roku przyślą mi 12końcówek i że gdybym chciała zmienić termin dostawy, mam się zalogować na ich stronie (login, jakieś numery miałam na fakturze od nich) i tak też zrobiłam, zalogowałam się i przesunęłam termin o 3 m-ce dalej, bo przesyłka miała kosztować 49 z czymś (a w tym czasie byłoby krucho z kasą).
Liczyłam na to, że mi przyślą, a tu się rozczarowałam, gdy maszynki nie przyszły a od nich zero odzewu, teraz nie mogę się zalogować do nich na stronę ponieważ gdzieś wsadziłam fakturę i nie mogę jej znaleźć a nigdzie nie zapisałam tego loginu.. ;/ na szczęście nie płaciłam z góry za te maszynki ;)
także generalnie u mnie było wszystko zgodnie z umową. i nie mam zastrzeżeń (a co do drugiej przesyłki, to może ja źle zaznaczyłam coś zmieniając termin, nie wiem.. ;))
pozdrawiam
0
1