bielizna korygująca- gdzie w trójmieście?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Myślę nad zakupem takich gatek,żeby trochę brzuszek przycisnęły. Ponoć pomagają trochę ale w zwykłych sklepach z bielizną to nie bardzo mają. Może ktoś wie gdzie można jakieś dobre kupić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: bielizna korygująca- gdzie w trójmieście?

Przyłączam sie do pytania :D

chodzi mi o coś takiego ale wysyłkowo to nie chcę bo po co za przesyłkę jeszcze płacić

image

http://pieknamama.pl/Bielizna_korygujaca_95.html?sess_id=66a145119257911b9f1146ccd19bdecf

up.........

Ja kupowałam takie na rynku w Oliwie jedne takie jak na zdjęciu a drugie takie zapinane jak gorset ale tych drugich nie polecam może lepiej ściskają ale jak Ci się chce siku to godzina rozpinania i zapinania :)

i byłaś zadowolona, tzn. pomogło? Bo przy pierwszym niczego nie stosowałąm i nie było źle ale po drugim to już jednak skóra bardziej rozciągnięta i chciałam sobie coś takiego sprawić

Powiem szczerze ze nie nosiłam za dużo bo akurat ja rodziłam 13.05 kupiłam dopiero po połogu a wtedy już było tak z****iscie gorąco ze drastycznie mówiąc chyba by mi się dupa odparzyła :) Nosiłam tylko na wyjścia i może przez to brzuchol mam nadal :( ale to pewnie związane jest tez z dodatkowymi kilogramami które zostały :(

no ja będę dochodzić do siebie zimą, to trochę inaczej. Latem to faktycznie w takich gaciorach gorąco;)

ja kiedys pisalam do ludzi ktorzy sprzedaja te pasy specjane to napisali ze skoro przy 1 dziecku nie stotsowalam to przy 2 zabardzo mi nie pomoga :( i w zaleznosci tez kiedy zacznie sie go stosowac bo ja chcialam kupic po 5mcach od urodzenia 2 dziecka to m i napisali ze zbednie wydane pieniadze by byly

Po dwójce dzieci, to trzeba się trochę skorygować:-))))- chociaż na wyjścia. Ja mam i gatki- wysokie, obciskające i taki gorset łączony z majtkami. Pierwszych nie polecam, bo albo się rolują i są nie na miejscu, albo spłaszczają brzuch, ale za to robi się fałda nad nimi. Polecam za to gorset- na haftki, wysoki pod biust, zapinany w kroku, więc problem z toaletą załatwiony. Kupiłam go w Auchan na straganie GATTA w holu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o, dobrze wiedzieć, to tam zajrzę, dzięki:) No niestety trzeba się skorygować będzie oj trzeba;)

Na chełmie na pawilonach wczoraj widziałam kartkę na dzwiach "bielizna wyszczuplająca = promocja" czy coś w tym stylu ;) Specjalnie zwróciłam uwagę bo widziałam że taki temat tu krąży ;)

Ja kupowalam prze internet. Wlasnie takie majtki z gorsetem - swietna sprawa - mam 3:P Jedne na codzien, chociaz aktualnie nie chodze, bo mam z mostkiem problemy, drugi - w innym kolorze a trzeci na slub;P
Ale widzialam tez je w hali w podziemiu w Gdyni, u takiej pani gdzie ma sama bielizne i takie fikusne rzeczy np.na noc poslubna, panienski itp:)

ja kupowalam w salonie Felina w Centrum Riviera w Gdyni

Skonsultuj się z https://www.sklep-biustonosze.pl, bo mają duży wybór biustonoszy, zawsze coś można znaleźć i uzupełnić szafę. W tym sklepie mają spore stany magazynowe, więc można kupić nawet kilka sztuk.

Inne tematy z forum

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...