Re: czy wasi partnerzy zaluja wam kasy??
to co pisze cytrynka to raz..
a dwa moze ja "rozpieszczał" tylko przed slubem nieba uchy;lał a teraz nagle wymaga zeby dziewczyna oprzytomniala... stworzyl pozory raju a po slubie ciach. trzeba byc szczerym w zalotach i nie "reklamowac" sie , nie kupowac dziewczyny tylko po pierwszysm okresie poznania, pokazac jakim sie jest na prawde, ze sie nie ma kasy na peczki i kazda zachcianke,
a rozmawialiscie kiedys jak bedziecie sie dzielic wydatkami?ile zycie kosztuje ile na co bedziecie wydawac, ile oszczedzac np na wczasy?auto?
ona moze nie byc swiadoma ile zycie kosztuje, pokaz jej, naucz ja,
gdzies kiedys byl wpis jak laska oprzytomniala na "swoim" ile higiena intymna kosmetyki kosztuja, i inne takie - dopiero jak wyszla z domu... podziekuj jej mamie!!!
czas ciazy to wogule kiepski czas na "ustalenia" bo babka moze byc rozchybotana emocjonalnie i i tak do niej nic nie dociera, potem polug i karmienie to kolejny ciezki czas, wiec masz podwujnie ciezko
a brzuszek rosnie to i ciuchy potrzebne,uzywek nie zalozy, to kupe forsy mozna wydac na nowe - 5 bluzek 2 pary spodni to juz pewnie ok 1000...
w kiepskim momencie sie obudziles ze Cie to denerwuje, a moze sie ugadajcie ze ciuchowe rzeczy i pieluszki dla was wszystkich z jej kasy a jedzenie ty i powiedzjej co potrzebujesz do ubrania
mysle ze ciecia to powoli lepiej wykonywac bo tak to sie rozejdziecie , ona sie zacietrzewi ze ty sknera i tyle, mysle ze najwazniejsze zebyscie narazie nie robili innym prezentow, a potem dalsze postanowienia,
na szczescie to nie moje problemy ;P
0
0