do biorących dostinex-pytanie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
czy ktoś z was po dostinexie dostał wysypki? ciezko to nazwać wysypką co mam, biorę dostinex od początku stycznia, a od dwóch tygodni pojawiło mi się coś nioby wysypka niby pryszczyki ale to nei są do końca takie pryszcze, bo wyglądają jak małe strupki i strasznie swędzi - coś strasznego, cała broda, dookoła ust część czoła i nosa....walczę z tym jak mogę ale nic, nie mam super cery normalnie ale to co mam teraz nie jest normalne.

Pierw myślałam że to tak przed okresem ,ale mijają dwa tygodnie i nic nie schodzi, jak myje szczypie i codzinnie coś "nowego".

Czy ktoś miał coś takiego? bo nie wiem czy to od tego ,ale nic innego mi do głowy nie przychodzi co mogłoby tak zadziałać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: do biorących dostinex-pytanie

up up

Hej,

Ja biorę Dostinex od 4 tygodni, po 1/4 tabletki raz na tydzień. Nie mam ŻADNYCH działań ubocznych, nic się nie dzieje. Lekarz uprzedził mnie, że może mi się na początku trochę kręcić w głowie, ale i to nie miało miejsca.

Najlepiej skontaktuj się z lekarzem.

Dzięki.no ja też zero skutków ubocznych,biorę pół tygodniowo.to jest strzał jedna z możliwości czemu tak mam i wykluczam opcję.na lekarza muszę czekać miesiąc jak to nic pilnego typu wypadnięty dysk itp.więc dlatego tu pytam.dzięki za info

Proszę bardzo :)

To trzymam kciuki, żeby te krostki szybko zniknęły :)

Inne tematy z forum

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Wybór auta :) (83 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...