zdecydowanie polecam (2) Dr Jacek Toboła- świetny diagnosta, pełen profesjonalizm, ogromna wiedza i... rodzina m. usta usta ! (2) Apeluje do wszystkich pań,które mają ochote zrobić sobie usta a się boją!otoż... anna p. Usta (3) Polecam Doktora Jacka T.zawsze powiększania sobie usta u doktora, zadowolona... Klientka
konsultacja (2) Jeśli jest ktoś hipochondrykiem polecam dr Jacka Toboła. Pan doktor jest... Karol K botoks (2) Dwukrotnie byłam ostrzykiwana botoksem w okolicach oczu i jestem... Beata Zadowolona klientka (1) Znalazłam ofertę tego gabinetu na trojmiasto.pl Ma bardzo pozytywne opinie... L. Profesjonalista (2) Dopóki nie zaczęłam leczyć się u dr Jacka Toboły byłam leczona kremami... Paulina P Pełen profesjonalizm! (2) Polecam serdecznie, miła obsługa, dr Toboła-profesjonalista, rewelacyjna... Magda polecam (2) Dr. toboła świetny fachowiec,dokladny ,kompetentny a dotego bardzo miły... Wielisława Siwy Pozytywnie (2) Znalazlam kontakt to tego centrum dermatologii w internecie. Oferta uslug... Lena Agnieszka - opinia (2) Podpisuję się pod wszystkimi pozytywnymi komentarzami. Fachowa i rzetelna... Agnieszka dr Urban :) (1) Polecam klinikę Proderm, począwszy od przesympatycznej pani w rejestracji... Marzena Bardzo sympatycznie (2) Termin wizyty od ręki, trafiona diagnoza i skuteczne przepisane leki. Bardzo... Tomi 100% zadowolenia :-) (2) To nie była moja pierwsza wizyta u Pana Doktora, ale za każdym razem jestem... Ewa polecam! (2) Pan dr Toboła jest bardzo rzeczowym, konkretnym i kompetentnym lekarzem.... m. lech podziękowanie (2) poszukiwałam dobrego specjalisty po zdiagnozowaniu u mnie raka... Barbara M. Anna - opinia (2) ja rowniez skorzystalam z zabiegu korekty ucha, jestem bardzo zadowolona... Anna trądzik (2) Leczyłam trądzik u córki-najpierw u kosmetyczek -a kiedy problem zaczął... Mirela Profesjonalizm w 100% (2) Leczyłam się u doktora jacka Toboły na trądzik różowaty. Po 5 wizytach u... Dorota porada (2) Prosilem o porade , zadnej porady lekarskiej nie dostalem. Zaplacilem 100zl... Bernad