Ewelina - ocena (1) Pani doktor - ku zdziwieniu innych lekarzy do których później trafiłam -... Ewelina Julia - opinia (1) Dziękuję Pani Annie za opiekę. Leczę się u Pani Doktor drugi rok i widzę... Julia Filomena - opinia (1) Pani Ania to lekarz z dużą wiedzą, od razu po pierwszej wizycie zleciła mi... Filomena
Mariola - opinia (1) Polecam, bardzo dobra i kompetentna Doktor, podchodzi z empatią. Leczę się od... Mariola Gosia - opinia (1) Pani Anna jest jednym z najlepzych lekarzy jakich miałam szczęście poznać w... Gosia Sandra - opinia (1) nie polecam! Podejrzewając u siebie choroby tarczycy 3 lata temu, zrobiłam... Sandra Ewa - opinia (1) Pani Dr. Jest konkretna i skuteczna przy czym mało wylewna ale jak komuś to... Ewa Agnieszka Babińska - opinia (1) Najlepszy lekarz na jakiego trafiłam do tej pory. Panią doktor poleciła mi... Agnieszka Babińska Pani dr Anna Szczurowicz, gody polecenia lekarz Endokrylolog (3) Wystawiam ta opinie, gdyż może ona pomoc osoba szukającym dobrego lekarza... Domiwawska bardzo dobry specjalista (2) Na wizyty do pani doktor chodzę do Invicty, ale mogę powiedzieć z czystym... Marta Specjalnie z Irlandii (1) Jestem pod kontrolą dr Sz od ponad roku pomimo tego ,że mieszkam w... Gosia Jolanta Nowak-Makowska - opinia (1) Profesjonalna obsługa Jolanta Nowak-Makowska Bardzo, bardzo dobry i uprzejmy lekarz i REWELACYJNY! (1) Trafiłam do dr Szczurowicz bo polecił mi ją neurolog. Od lat cierpiałam na... JJ