dziecko mi nagle zaczeło kuleć co to moze byc?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
z dnia na dzien mala mi zaczela kulec ma dwa latka,mialyscie tak?co to moze byc?bylam u pediatry ale mowi zeby czekac i obserwowac a ja nie wiem co robic-pytalam w zlobku czy gdzies sie uderzyla czy stanela na cos ale nic Panie nie zauwazyly w dzien dopiero jak wrocilysmy do domu przez spaniem zauwazylam myslalam ze moze sie wyglupia ale to trwa juz 4 dzien:(co byscie zrobily?pogotowie?ortopeda?a moze polecicie kogos?z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: dziecko mi nagle zaczeło kuleć co to moze byc?

moja córeczka jak miala gdzies 2,5 roku miala tak sama z dnia na dzien zaczela kulec nigdzie sie nie udelyla zadnych siniaków i mowila ze nóżka ja boli ale po tyg jak przyszlo samo tak przeszło

u mnie też tak było, w podobnym wieku, może ze 3 lata miała .. nie mogła dosłownie podnieść się z podłogi bo ją bolała noga, kucała, po czym nie mogła wstać i od razu wyła :)
też samo przeszło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

u nas też mały jak miał niecałe 2 latka zacząć kuleć bez powodu. poszlismy do pediatry i powiedział aby podać 2-3 dni ibufen przeciwzapalnie. Po podawaniu przeszło. Potem znów zaczął kuleć ale już mu nic nie podawałam i samo przeszło. do dziś jest spokój.

profilaktycznie zrobiłabym morfologię i crp jednak...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

CET na Kowalach - proszę o opinie (109 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...