globulki a ciaza

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny, jestem w 9 miesiacu i lekarz zapisał mi globulki dopochwowe na 12 dni MACMIROR COMPLEX 500 czy któraś z was moze stosowała je będąc w ciazy i czy sa bezpieczne ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: globulki a ciaza

wydaje mi się ze skoro lekarz Ci je przypisał to wie co robi i są bezpieczne

ja takich nie stosowałam, ale skoro lekarz zalecił... i sprawdż ulotke co na niej jest napisane.

ja bralam rozne globulki cala ciaze prawie bo od 8 tyg do samego konca.ufalam lekarzowi,ze wie co robi.no i wszystko bylo i jest wporządku:)

ja tez biore natacymine juz 2 tydz ufam lekarzowi wole wyleczyc infekcje pozdrawiam

ja też brałam różne globulki i antybiotyki dopochwowe z powodu infekcji, lepiej wyleczyć infekcję

Ja właśnie skończyłam je brać, to dobry lek. Miałam je zapisane plus doustnie antybiotyk Duomox - przyczyna: bakteria w posiewie z kanału szyjki macicym którą lepiej wybić przed porodem. Za dwa dni powtórzę posiew i oby było ok.

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (72 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

Sposób na kołtuny u dziecka. Polecam (19 odpowiedzi)

Witam Ostatnio miałam straszny problem z moją 2,5 latką, ponieważ zrobił jej się z tyłu główki...