groszek z grilla :)

Temat dostępny też na forum: Barbaresco
wstąpiliśmy do Państwa z nadzieją na wyśmienity obiad,gdy koleżanka zapytała jakie mają Państwo warzywa grillowane kelner odparł na to tak owszem "grillowany groszek" (szok).Gdy zamówiłam piwko i poprosiłam o plasterek cytrynki do niego policzono mnie (złotówkę )a gdy koleżanka poprosiła o sok do piwa cena była śmieszna (2,50zł) warto by było zorientowac się w cenach na tej ulicy bo to lekka przesada...tu nie chodzi o kwestię cenową,lecz o przystępnośc cen które są w innych restauracjach na ul. Świętojańskiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 15

Re: groszek z grilla :)

Witam serdecznie!
Otóż sprawa "grillowanego groszka" jest absurdalna i poniekąd.. śmieszna. Nie mogę zgodzić się z tym co Pani napisała, ponieważ obsługiwałem Panie i fakt, pomimo że podałem cytrynę oraz sok malinowy do "piwka", nie przypominam sobie abym mówił cokolwiek na temat roślin zielonych tj. wspomnianego groszka, którego nie podajemy w naszych wyśmienitych daniach..

..i tak jak Pani napisała, "warto zorientować się w cenach na tej ulicy", ponieważ Barbaresco jest restauracją z obsługą kelnerską, nie kawiarnią, nie cukiernią oraz nie "Strefą Dobrych Cen sieci McDonald's", gdzie dostanie Pani małe frytki w promocyjnej cenie za 2.99zł. Należy na to zwrócić dużą uwagę, ponieważ ceny usług są podyktowane cenami konkurencji oraz wartości rynkowej towaru, a jak wiadomo : nie jesteśmy jedynym lokalem na głównej ulicy.

Pozdrawiam i zapraszamy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi Panie Tomciu,poprawnie powinno być- "groszku". Moja uwaga podyktowana jest wymogami poprawnej polszczyzny,która u Le Big
Garcons ;) powinna być na wysokim poziomie RÓWNIEŻ!!

pozdrawiam;)

ziou
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

Muszę stanąć w obronie Pana Tomasza i również zwrócić Pani uwagę. Les Grands Garcons - oto właśnie poprawna francuszczyzna :)
Pozdrawiam,
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

O! Dziękuję za wskazówkę.

powaga
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

kwr - ocena (3 odpowiedzi)

Zachęcony wybitnymi ocenami namówiłem znajomych na wyprawę do Cacko. Pierwszy zgrzyt to absolutny...

Grzegorz - ocena (3 odpowiedzi)

Nie polecam , pizza surowa , zimna , złej jakości ser , i ta cena za 50 zł oczekiwałem dobrej...