Iwona - ocena (1) Ten sklep to najgorsza porażka. Pan wkręcił nas w zakup najnowszego Apple... Iwona Użytkownik sprzętu Apple - opinia (1) Omijajcie to miejsce szerokim łukiem! Ceny niby Ok , ale dostępność nie... Użytkownik sprzętu Apple Maciek - opinia (1) Dzień dobry. W dniu 20.10.2021r. pracownik iSpot w Galerii Bałtyckiej... Maciek
koszmarna obsługa (3) Pracownicy iSpot nie potrafią udzielić odpowiedzi na szczegółowe pytania... Zniasmaczona Bardzo dziwne miejsce. (2) Z jednej strony, ma to być ekskluzywny salon, sprzedający sprzęt... Klient Nie jest aż tak źle :) (1) Ja kupowałem tam 2 iPady i 2 iPhony oraz sporo dodatkowego sprzętu. Zdarzało... Greg JP - opinia (1) bardzo duży wybór akcesoriów rożnych firm do iPhone, iPad , miła i... JP AN - opinia (1) W nowym salonie iSpot kupiłam iPada, w raz z akcesoriami mili panowie pomogli... AN iphone (2) zakupiłem u nich iphone 3gs, a ostatnio bylem z reklamacja, bo przestal... robert Paweł - opinia (1) Byłem tam dzisiaj, chciałem się czegoś dowiedzieć o Macbook'u bo jestem już... Paweł Zakup iPod'a (1) Poszedłem z zamiarem zakupu iPod'a. Od razu po wejściu do sklepu podszedl... darek