ile zaplacic adwokatowi

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
prosze o informajce ile powinnam zaplacic adwokatowi. To znajomy, obecnego meza,,,, mowi ze niby wszystko jest ok i nie pacimy nic..Adwokat pisal pismo do sadu, byl ze mna na jednej rozprawie. Chce rozliczac sie z nim od stawiennictwa w sadzie. Sprawa dotyczy zmiany kontaktow maloletniego z ojcem.Prosze o jakies sugestie nie chce sie zblaznic.Na poczatku dostal skrzyneczke z alkoholem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile zaplacic adwokatowi

ja co prawda sprawa o alimenty, ale skończyło się na jednej rozprawie (plus napisanie pozwu). 2500 kosztowało.

myślę, że wyciągając kopertę się zbłaźnisz.

Ok dzieki, ale co miesiac chce dawac po 500

Ja płacę 500 zł plus wat za każdą rozprawę (czyli 615 zł) plus na początku za prowadzenie sprawy zapłaciłam 1500. Myślę że za każdą sprawę powinnaś dać 500 zł, jeśli to znajomy to tej podstawy po prostu bym nie dała - jeśli tak jak mówisz odmówił wzięcia pieniędzy.

Dzieki za odpis ktos jeszcze sie wypowie

Inne tematy z forum

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Wakacje z dziećmi (122 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...