jaki krem na noc +30 ??

Witam!
Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w końcu udało mi sie znaleźć krem pasujacy to niestety na skórze koło nosa robią mi się zaczerwienienia i skóra zaczyna się łuszczyć... Czy ktoś ma podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

COUPEROSE RELAX NOC HB jest w porządku, to krem na noc, naturalny, działa i pomaga, na cerę wrażliwą świetna sprawa. Przede wszystkim widać efekty stosowania, cera lepsza, zdrowsza, w lepszej kondycji. A co daje efekty? Stosowanie systematyczne. Nie mam po prostu żadnych problemów.

ja uzywalam Aube :) bardzo odzywczy krem. mozna teraz zamowic darmowa probke: http://www.nagrodobiorcy.pl/darmowa-probka-kremu-na-noc-od-marki-aube/
naprawde warto :)

Re: jaki krem na noc +30 ??

zależy, co kto lubi, ja przepadam za kosmetykami naturalnymi, ekologicznymi, i czasem jestem skłonna zapłacić 5zł więcej, a mieć 1 porządny kosmetyk, który jest najczęściej stosowany, dlatego ostatnio kupuje kosmetyki z Kivvi, zamawiam przez witalnie com pl. Są świetne i na dobrą sprawę są bardziej wydajne, więc nie wychodzi mnie to wcale drożej, a mam kosmetyki z górnej półki.

Nie ma dobrego kremu "dla wszystkich" uniwersalnego. Do każdej cery indywidualnie dobieramy kremy i substancje w nich zawarte. Kazda twarz ma inne potrzeby, dlatego tez pytanie jest bezsensowne i odpowiedzi w ten sposob nie znajdziemy. Najlepiej iśc do kosmetologa i on dobierze odpowiedni krem zbada cerę i da próbki sprawdzonych kosmetyków. Pamiętajcie Pani kosmetyki gabinetowe to zupełnie inne kosmetyki niz drogeryjne, bardziej wydajne, specjalnie dobrane itp. Nie chodzi o to zeby wydac majatek na kremy, które nie beda słuzyły cerze i bedzie brak efektu. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam
polecam kremy z TIANDE , na pewno nie alergizują, są naturalne i pomagają ponieważ są to kosmoceutyki , ceny podobne jak w dobrych markach tylko jakość lepsza... kontakt- Ewa mail- 2012.gdynia@gmail.com

Polecam ten: http://kosmetykinaturalne.com.pl/erboristica-natura-krem-do-twarzy-z-olejkiem-arganowym-50ml.html . Dla mnie idealny a mam podbone problemy z cerą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja bym proponowała smarowac się na noc olejem kokosowym

bambino jest fajne, ale na pewno nie do mieszanej cery..................

oczywiście ze bambino. mam mieszaną cerę i sprawdza sie rewelacyjnie. Nie ma to jak krem dla dzieci..

te wszystkie kremy + 30 to pic na wole szkoda kasy ,a jak ktoś jest alergikiem to juz w ogole.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

proszę Cię... vichy to shit jakich mało..... już nigdy więcej po niego nie sięgnę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

bambino jest fajne, ale na pewno nie do mieszanej cery..................

Trzeba eksperymentować niestety. Trudno polecić - zwłaszcza za pomocą forum - odpowiedni krem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

+30??? W tym wieku już nic nie pomoże...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Możesz spróbować tez tej Dermiki http://poloniacosmetics.pl/pl/kremy/92-wygladzajacy-krem-nawilzajacy-na-noc.html Przepraszam ze wrzucam linka ale nie widze dokładnej nazwy a nie che zrobic błędu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam krem Chanela - dzienno-nocny. Nie znalazłam nic lepszego. Niesamowicie wydajny, z działaniem matującym (mam cerę mieszaną), skóra od razu staje się gładka w dotyku, a także wygładzenie jest widoczne dla oka. Wspaniała baza pod podkład. 50 ml to koszt 260 zł, ale uznałam, że koło 30tki warto już inwestować w lepsze kosmetyki. Jednak ta wydajność ogromnie pozytywnie mnie zaskoczyła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

podstawa to kremy bez parabenow i innych swinstw, polecam Avene - przystepne ceny, wydajne, szału nie robią po pierwszym uzyciu ale po regularnym kondycja skory jest lepsza, polecam BABOR - chociaz te sa drogie ale to juz mega wysoka i skuteczna półka ;)

Co prawda nie mam jeszcze +30 ale korzystam z kremu marki Olay i jestem zadowolona. Skora jest delikatna i bardziej promienna.

Witam Pani Ago:)
Zapraszam na kosultacje dermokosmetyczne do gabinetu kosmetycznego Kobieciarnia ( Gd Żabianka), w którym obejrzymy skórę, przedstawię produkty róznych firm, a próbki dam do domu na "spróbowanie". Mysle, ze taki sposób jest najlepszy , wypróbowany przeze mnie od lat.Pozdrawiam, Edyta Kosmetyczka.:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

serum Clinique Laser Focus - pieknie wygladza, likwiduje przebarwienia, odswieza cere, splyca zmarchy.

ja w tym wieku proponuje już zainwestować w coś lepszego np vichy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przerabiałam różne kremy bardziej i mniej znanych marek i od jakiegoś czasu używam tylko kremu dla dzieci. Łagodny i naturalny, podobnie z balsamami do ciała-mam suchą skórę i po wypróbowaniu kilku ostatecznie wybrałam zwykłą oliwkę dla dzieci. Skórę twarzy też mam dość wrażliwą i chyba najbardziej sprawdza się krem dla dzieci.

Inne tematy z forum

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Tabletki na odchudzanie? (185 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...