Re: kawiarnia koło Galerii Bałtyckiej - dla mamusiek i dzieciaczków?
no i ja jestem tego samego zdania co Kity :-)
ogólnie wszystko piękne, nowe, zadbane, przemiła obsługa, menu też jak dla mnie wystarczające (ps. pyszna kawak mrozona :-) no i soczki też widziałam chyba naturalne, jakies pierożki, coś dla dzieci wiec tutaj wszystko na plus, ceny wg mnie na średnim poziomie, tak jak w większości knajpek)
miejsca nie za dużo ale da się jakoś wymanewrować wózeczkiem
jest mikrofala do podgrzania słoiczków, przewijak w toalecie ( sa 2 toalety w tym jedna z przewijakiem)
krzesełko do karmienia również jest dostępne na sali
jest jeden kojec i jak na takie mniejsze dzieci to jednak za mało, tzn jak akurat jest wolny to mamy gdzie wsadzic maluszka żeby nie był w wózku czy u nas na kolanach, ale np jak juz dziecko czworakuje to za bardzo nie ma warunków (jest sala z dywanem - wstep 6 zł - dziecko pod opieką rodzica - cena ok ale wtedy albo zabawa z dzieckiem albo picie kawki :-) bo ja na salę dla dzieci nie wniosłabym napoju czy też jedzenia no i nawet nie wiem czy można)
jak dziecko juz siedzi to są stoliki, sporo zabawek w pojemnikach
ogólnie póki mala jest taka mała :-) to myślę że na razie nie będę stałą bywalczynią (brakuje mi właśnie miejsca na podłodze dla maluszka żeby sobie popełzała itd) uważam że dla starszaków są super warunki więc jak mała podrośnie na pewno wypróbujemy je w praktyce
0
0